Pozerám, že som to tu nepísal, takže na upresnenie situácie. V utorok 11.5. som zobral opravené auto zo servisu, všetko šlo ako po masle. Cesta do Prahy cca 4000 otáčok konštatných (t.j. cca 147km/h), priemerná spotreba 7,27L/100 (

tak tomu vravim spotreba!jaffar píše:Cesta do Prahy cca 4000 otáčok konštatných (t.j. cca 147km/h), priemerná spotreba 7,27L/100 ().
Ja ho beriemjaffar píše:5 lietala von občas, 3 a 1 nešla natlačiť, 2,4 cez zuby. Čistá romantyka...
Každopádne mi pred chvíľou volal chlapík zo servisu, že je komplet rozsypaný diferenciál (kedže tiahla sú všetky OK, resp niečo tam napravili, neviem, je to jedno), takže sa neskutočne teším. Ja už vlastne ani neviem čo s tým, akú tam ku.va mám dať prevodovku, aby to vydržalo viac než 500KM. Zas.ané Renaulty![]()
Nebaví ma to. Na novú prevodovku nemám (well, mám, ale 800€ za to proste nedám), použitú funkčnú ďalšiu nemám. Chcete to niekto, tak jak to leží? Ja už nemám nervy zháňať zase 3 mesiace prevodovku....
Nemám, druhá je preč, nemal som dôvod (a hlavne priestor) odkladať vysypanú prevodovku, keď som mal zdravú náhradnú...kwiko píše:Nevtieraj.![]()
A to sa neda opravit? ved mas dve prevodovky s roznymi vadami.
Inak mam v sope prevodovku z megane 1.6 benzin cca r.v. 97
kwiko píše:Nevtieraj.![]()
A to sa neda opravit? ved mas dve prevodovky s roznymi vadami.
Inak mam v sope prevodovku z megane 1.6 benzin cca r.v. 97
Neviem, auto je v servise, opravovať sa nebude (teda minimálne tam nie). Podľa vyjadrenia servisu je "diferenciál na sračku", tak si to nejako preložkwiko píše:A vies upresnit tu poruchu diferencialu? sa ti rozpadol kos satelitu? alebo len vyleteli planetove kolieska...
Rozoberat sa prevodovku nikomu nexce ale moznost usetrit 300e je uz slusny dovod na vecerny seansu v oleji
PS: renault prevodovky sa daju pri slusnom jednani zohnat za cca 70-150e podla roku vyroby...
jaffar píše:Kedže som sa asi veľmi silno praštil do hlavy, rozhodol som sa auto si nechať, vraziť do garáže a spraviť z neho nové. Neviem, či má význam topic nechávať, možno priebežne hodím fotky postupu, aj keď pochybujem, že auto bude znovu pojazdné skôr než o rok a pol a aj to som optimista.
Nemám, ale neponáhľa to, kedže to nechcem predávať. Takto si budem robiť postupne a až bude prevodovka, tak ju nahodím, keby to bolo aj o rok...LukášM píše:Jak s tou převodovkou, už nějakou máš?
Možná bych dokázal realizovat přepravu od ponyvolvo do Piešťan. Neslibuji, ale poptám sejaffar píše:Nemám, ale neponáhľa to, kedže to nechcem predávať. Takto si budem robiť postupne a až bude prevodovka, tak ju nahodím, keby to bolo aj o rok...LukášM píše:Jak s tou převodovkou, už nějakou máš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé