... proč se vlastně ptáš, když nechceš slyšet odpověď ???

Pretoze som nedostal odpoved na otazku, comu moze vadit, ak budem mat 24 hodin klucik v polohe I a nebude bezat motor. Dovody nie su podstatne. Neriesim preco to chcem takto ani odpovede na otazky co vsetko mam v aute v neporiadku a co moze baterku vybijat. V tom mam jasno ...Lachtan píše:"Komu není rady, tomu není pomoci aneb, každý svého štěstí strůjcem jest" - jak by řekla teta Kateřina...

... proč se vlastně ptáš, když nechceš slyšet odpověď ???
Asi opravdu nema zmysel, protože jestli někdo napíše, že odomykanie S70 klučikom mu pripadá totálne nestylové a místo toho, mu pripadá totálne stylové mít zapnuté pásy když v autě nikdo nesedí, do toho vedoucí šlauch aby se to řádně nabíjelo ( spíš nevybíjelo ) s klíčkem v zapalování, tak je borec. A na takovýho borca já nemám, sorry.Tomas BB, SK píše:zavada je jiz objevena. Jmenuje se Jakub, stari 2,00 let. Umi ovladat vsechny ovladace (zrcatka, okna, klima, rozvody vzduchu, svetla, palubak, radio ...)Dural8 píše:Zkus si občas někdy přečíst co jsem napsal a k čemu jsem odpovídal, myslím že to bylo zřejmé.
Inac dnes som meral spotrebu auta naprazdno, ked som nemal zapnuty pas (nesvietili panacikovia na strope - viz predchodzie prispevky) - 0,2A - urcite je teda nieco zle a budem to musiet cele odpojit (tato kontrolka mi vobec nechyba) - poradi niekto kde,co ako? (cely system tej kontrolky aj s relatkom ak to dake ma, kde to najdem, ktory vodic prerusit ...)
Po zapnuti pasu - 0,01A coz je myslim OK
= moje rada na to je ( bez ohledu na to co chceš a nechceš udělat s nabíječkou a motobaterkou ) :
Vykašli se na nějaký přepojování a odpojování čehosi a najdi, nebo nech najít, závadu která Ti způsobuje neúměrné vybíjení baterie!
Tu odpojíš něco a zítra se k tomu přidá z ničeho nic po vypnutí klíčku svítící pravé potkávací světlo. Zase ho odpojíš? Eh to asi ne.
Pasy do toho netahaj, nema to s tym suvis. 0,01 A, to je za 100 hodin (4 dni) je to 1 Ah co baterku urcite nevybija.
Asi tato debata nema zmysel ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé