honza_S60 píše:Jen jsem si z recese na zadní okno ke slamáku přidal ještě plato vajec a to jste měli vidět ty pohledy předjíždějících a problikávajících oktávek na dálnici
Tak trochu Hned v neděli večer jsem se převlékl do trenýrek a nátělníku a s cigárem jsem šel venčit jezevčíka před panelák... po víkendových sedláckých excesech jsem už zase peetchus panelákový ....
Takže něco ze zachráněných fotek od nás - baterky moc nespolupracovaly, to je tak když koupíte něco nevyzkoušenýho :? pokud máte někdo fotku co jsme stáli v aleji cestou z řípu seřazený, postněte ji sem taky nám už to baterky nepobraly fotili jsme jen spanilku a říp, takže je to skoro jednotvárný, ale na volva je hezkej pohled v jakýmkoliv množství.. a na láďovo "eRko" obzvlášť
Pěkný, pěkný, ale nějak tam nevidím žádné fotky z grilování. :kuch: Těšil jsem se také na fotky špízů a krkoviček.
Spanilka byla úžasná a ostatní řidiči hodně tolerantní. Hezky trpělivě čekali....
Erik se osvědčil jako dobrý vůdce volví smečky
Naposledy upravil(a) honza_S60 dne 11 srp 2008 10:02, celkem upraveno 1 x.
Vyhlídku jsem si opravdu užil. Z práce mi nemohli zavolat v lepší moment. Až Vám budou nabízet služební mobil, počítač atd,.... odmítněte, nebo se z toho chomoutu později vosypete
Ještě sem mohu v případě zájmu místních dam a majitelů S60(viz. Drewidova studie) dát fota luxusních mužných těl koupajících se v místní pískovně :ryby:
yoby píše:Ještě sem mohu v případě zájmu místních dam a majitelů S60(viz. Drewidova studie) dát fota luxusních mužných těl koupajících se v místní pískovně :ryby:
vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech
dobrá zpráva je, že po vylezení z vody nikdo nepozná rozdíly mezi pohlavím :prace:
petr S60 píše:vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech
dobrá zpráva je, že po vylezení z vody nikdo nepozná rozdíly mezi pohlavím :prace:
petr S60 píše:vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech
honza_S60 píše:Fotky se povedly stejně tak jako celá akce. Měli jsme štěstí na počasí a snad i na všechno ostatní. Roudnice asi jen tak nezapomene na zasekaný město volvama
Cestu domů jsem si protahoval sedmdesátkou přes všechny možný prdelky a vůbec se mi nechtělo pryč. Během mého výletu do Hradce K. a zpět přes Říčany jsem nepotkal žádné zdravící volvo. Jen jsem si z recese na zadní okno ke slamáku přidal ještě plato vajec a to jste měli vidět ty pohledy předjíždějících a problikávajících oktávek na dálnici
Honzo nechám Ti v práci od kašérů udělat vajíčka sádrová aby se Ti z nich nevyklubala kuřata
láďa píše: Honzo nechám Ti v práci od kašérů udělat vajíčka sádrová aby se Ti z nich nevyklubala kuřata
Láďo, díky za super nabídku. Možná, že toho využiju a pojmu to jako originální dárek pro někoho ze starších naší rodiny Ta jedna jízda s vejcy na skle mi stačila
láďa píše: Honzo nechám Ti v práci od kašérů udělat vajíčka sádrová aby se Ti z nich nevyklubala kuřata
Láďo, díky za super nabídku. Možná, že toho využiju a pojmu to jako originální dárek pro někoho ze starších naší rodiny Ta jedna jízda s vejcy na skle mi stačila
pozor abys to s věkem obdarovaný nepřehnal, babi by to stopro vařila 20 min a pak si na tom vylomila poslední zbytek zubu
petr S60 píše: pozor abys to s věkem obdarovaný nepřehnal, babi by to stopro vařila 20 min a pak si na tom vylomila poslední zbytek zubu
Každopádně by to byl originální dárek pro koledníky Měl jsem spíš na mysli nějakého staršího řidiče, který už svým stylem jízdy více odpovídá převozníkovi dortů a vajec ve slušivém klobouku a bez předepsaných brýlí