p.... panelakovy si hra na sedlaka?honza_S60 píše:Jen jsem si z recese na zadní okno ke slamáku přidal ještě plato vajec a to jste měli vidět ty pohledy předjíždějících a problikávajících oktávek na dálnici
S60 Minisraz Praha 6.8.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
S60 Minisraz Praha 6.8.
-
- Vůz: Volvo S60 2,4i (2002)
S60 Minisraz Praha 6.8.
Tak trochu
Hned v neděli večer jsem se převlékl do trenýrek a nátělníku a s cigárem jsem šel venčit jezevčíka před panelák... po víkendových sedláckých excesech jsem už zase peetchus panelákový .... 
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
Takže něco ze zachráněných fotek od nás - baterky moc nespolupracovaly, to je tak když koupíte něco nevyzkoušenýho :? pokud máte někdo fotku co jsme stáli v aleji cestou z řípu seřazený, postněte ji sem taky nám už to baterky nepobraly
fotili jsme jen spanilku a říp, takže je to skoro jednotvárný, ale na volva je hezkej pohled v jakýmkoliv množství.. a na láďovo "eRko" obzvlášť

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
Pěkný, pěkný, ale nějak tam nevidím žádné fotky z grilování. :kuch: Těšil jsem se také na fotky špízů a krkoviček.
Spanilka byla úžasná a ostatní řidiči hodně tolerantní. Hezky trpělivě čekali....
Erik se osvědčil jako dobrý vůdce volví smečky
Spanilka byla úžasná a ostatní řidiči hodně tolerantní. Hezky trpělivě čekali....
Erik se osvědčil jako dobrý vůdce volví smečky
Naposledy upravil(a) honza_S60 dne 11 srp 2008 10:02, celkem upraveno 1 x.
-
-
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
Vyhlídku jsem si opravdu užil. Z práce mi nemohli zavolat v lepší moment. Až Vám budou nabízet služební mobil, počítač atd,.... odmítněte, nebo se z toho chomoutu později vosypete 
-
- Moderátor
x 1
S60 Minisraz Praha 6.8.
Ještě sem mohu v případě zájmu místních dam a majitelů S60(viz. Drewidova studie) dát fota luxusních mužných těl koupajících se v místní pískovně :ryby:
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
V mém případě šlo spíš o řádění zběsilého vorvaně.... sem s nima (s těma decentníma
)
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
sem s nima!yoby píše:Ještě sem mohu v případě zájmu místních dam a majitelů S60(viz. Drewidova studie) dát fota luxusních mužných těl koupajících se v místní pískovně :ryby:
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech
dobrá zpráva je, že po vylezení z vody nikdo nepozná rozdíly mezi pohlavím :prace:
dobrá zpráva je, že po vylezení z vody nikdo nepozná rozdíly mezi pohlavím :prace:
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
S60 Minisraz Praha 6.8.
to z te vody tam rostou holkam ptaky nebo co?petr S60 píše:vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech![]()
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
tipla bych to na nízkou teplotu..koch píše:to z te vody tam rostou holkam ptaky nebo co?petr S60 píše:vynechal bych extravagantní polohy při nastupování do vody po šutrech![]()
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
To se mi nezda. Ja tam teda nelez, protoze jsem se koupal uz doma, ale ze brehu se zdala docela tepla.káča36 píše:tipla bych to na nízkou teplotu..
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
My tam ale nelezli za účelem koupání se, ale abychom si zaplavali při západu slunce. Takže takovýhle výmluvy nebereme 
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
ráno byl západ na východěhonza_S60 píše:My tam ale nelezli za účelem koupání se, ale abychom si zaplavali při západu slunce. Takže takovýhle výmluvy nebereme
voda byla fakt neskutečně teplá, v přírodě málo k vidění - taková 4%
-
- Moderátor
x 1
S60 Minisraz Praha 6.8.
2PetrS60: joo, holt někdo tam byl i večer
takže takový západně východní koupání 
-
- Vůz: V70 D5 AWD, S60 D5, C70 T5 Cab, XC90 V8
S60 Minisraz Praha 6.8.
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
To koukáš, viď? On je totiž tajnejwickey píše:![]()
![]()
![]()
![]()
ci je ta cerna 855R???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
honza_S60 píše:Fotky se povedly stejně tak jako celá akce. Měli jsme štěstí na počasí a snad i na všechno ostatní. Roudnice asi jen tak nezapomene na zasekaný město volvama![]()
Cestu domů jsem si protahoval sedmdesátkou přes všechny možný prdelky a vůbec se mi nechtělo pryč. Během mého výletu do Hradce K. a zpět přes Říčany jsem nepotkal žádné zdravící volvo. Jen jsem si z recese na zadní okno ke slamáku přidal ještě plato vajec a to jste měli vidět ty pohledy předjíždějících a problikávajících oktávek na dálnici
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
Láďo, díky za super nabídku. Možná, že toho využiju a pojmu to jako originální dárek pro někoho ze starších naší rodinyláďa píše: Honzo nechám Ti v práci od kašérů udělat vajíčka sádrová aby se Ti z nich nevyklubala kuřata![]()
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
pozor abys to s věkem obdarovaný nepřehnal, babi by to stopro vařila 20 min a pak si na tom vylomila poslední zbytek zubuhonza_S60 píše:Láďo, díky za super nabídku. Možná, že toho využiju a pojmu to jako originální dárek pro někoho ze starších naší rodinyláďa píše: Honzo nechám Ti v práci od kašérů udělat vajíčka sádrová aby se Ti z nich nevyklubala kuřata![]()
Ta jedna jízda s vejcy na skle mi stačila
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
pane jo to musel byt super srazik
jsem nebyl par mesicu
na foru a koukam ze jsem promeskal same sraziky S60 
jsem nebyl par mesicu
-
S60 Minisraz Praha 6.8.
Každopádně by to byl originální dárek pro koledníkypetr S60 píše: pozor abys to s věkem obdarovaný nepřehnal, babi by to stopro vařila 20 min a pak si na tom vylomila poslední zbytek zubu
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
S60 Minisraz Praha 6.8.
co je to za volvosraz bez dvojky?