Přeju pevný nerv na pitvu a zprovoznění.
Ahoj já budu upřímný, já si ho u Luboše rezervoval již někdy koncem minulého roku a zatím nejsem schopen tam dojet. Aneb se furt něco se... Teďka jsem rád, když auto mě doveze do práce.kolemjdouci píše: 25 bře 2025 22:49 Tome děkuju za nabídku. Mám něco rozjednaného u severočeské admirality a přemlouvám Luboše k prodeji jeho redbloku. Ten má ale slíbený, jestli tomu dobře rozumím, Ravan. Tak bych mu ho nerad vydloubnul.
A potom mě teda ještě napadá, že půjčit motor někomu, jako jsem já, je jako hodit ho do žumpy![]()
Jéé,kolemjdouci píše: 08 kvě 2025 22:10 Tak je na čase tuhle kapitolu uzavřít. Záděra jezdí a nový majitel snad bude spokojen. Cíl projektu, vrátit auto do provozu, splněn, Sice pár drobností ještě zbývá, třeba uhlíky startéru, správný spodek motoru, budík tlaku oleje, svéhlavá přístrojovka aj. Jezdí to ale čile, hbitě a s jistotou pokoří zákonné rychlostní meze, v zatáčkách posádku nijak nestresuje ani při vyšším tempu a majestát neztrácí ani při brždění.
Cestu na Vysočinu jsem si užil, byť za občasného závanu oleje, který se tlačí přes víčko a odpařuje do okolí. Jak už jsem zmínil, turbo má něco do sebe a umí vytvořit návyk
No a aby to nebylo jen tak, Záděra se neprodala, Záděra se vyměnila. Za Kůstku/Kosťu/kostku/kostičku. Kůstka je rantlovka s vyvařenou boudou v odstínu slonové kosti ( zvenku a snad i jednou zevnitř), která už nějaký čas čeká na doskládání. Všechen materiál BY MĚL být k dispozici, takže teoreticky je to krásný projekt bez pastí a záludností. To by se ale nesměl dostat do pazour mě
Takže to tady budu dál plevelit a tapetovat nesmyslama. Volvu zdar, volům zmar.
Uživatelé procházející toto fórum: Nitty