my o vlku a vlk za dveřma je to možnépetr S60 píše:to ste to tu zas zahnojili...prosimtě smaž těch 10 posledních, moc vtipný už to není, tomáš svoje vtipný vlákno má vedle...

my o vlku a vlk za dveřma je to možnépetr S60 píše:to ste to tu zas zahnojili...prosimtě smaž těch 10 posledních, moc vtipný už to není, tomáš svoje vtipný vlákno má vedle...
je to zenska a jmenuje se AndreaeLzyx píše:estli je to ženská (nejsem si jist - bo takový prsa mám taky), tak bych se klidně taky kouknul
Bohužel neeLzyx píše:jj, naprosto z blbého úhlu
btw ... neparkuje tam vzadu Deshi?
Zklamu tě, ale ta slečna se nejmenuje Andrea ta fotka je od Andrei Giacobbe, což je velice známý italský fotograf Linkharlequin88 píše: je to zenska a jmenuje se Andrea
souhlasím s tebou, ale každej tomu říká jinakSibr píše:Jo jinak bych řekl že čučí na to Včko
Sibr píše: Jo jinak bych řekl že čučí na to Včko
mne to zaujalo, ale prej nic moc...Lachtan píše: - Brzdová kapalina smíchaná se Savem vytváří kouř. Hodně kouře.
Tak tohle mne zajima - mikrovlnku nemam, kdo vi co to udela?Lachtan píše: - Modelína a mikrovlnka nepatří dohromady.
No, někdy si říkám, jak je vůbec možné, že mě rodiče nezabili - když si vzpomenu, co jsem všechno prováděl coby "enfant terrible".....hroch32 píše:Lachtan: ROFLSkoro by se chtělo zeptat, jestli to není dědičně podmíněný
Uživatelé procházející toto fórum: jergus.balaz, Macek2