pozor na to, vyteče toho docela hodně, on ten termostat zas tak nahoře neníM4jky píše:Keď vytiahnem termostat nepoteče mi odtiaľ voda, keď je to hore, že?

pozor na to, vyteče toho docela hodně, on ten termostat zas tak nahoře neníM4jky píše:Keď vytiahnem termostat nepoteče mi odtiaľ voda, keď je to hore, že?
To jsem ti Kubo zapomněl říct, bavil jsem se o tom s mým mechošem z Hlinska a ten na pár audinách (se stejným motorem) dodělával žhavení zapojený natvrdo normálně na vypínač na přístrojovce. Prostě sis ho zapnul i za tepla třeba na 5 vteřin a pak to chytalo... Můžu se zeptat na podrobnosti, jak to dělal, až tam u něj budu.Sarkasmic píše:Hoši je tu tedy nějaký resume se studeným startem bez žhavení? Jsem na tom uplně stejně. Váha nastavená,dávku jsem zvýšil,předvstřik nastavil,vstřiky otestoval,tlaky změřil,žhavičky vyzkoušel,teplotní čidlo je nový a jakmile auto nezažhaví tak prostě nechytá...Opravdu nám zbývá už jen to čerpadlo???
OT: Tak to jsem rádSarkasmic píše:Auto už jede nádherně,nekouří,lambda nesvítí,chyby žádný,necuká,nežere...
Jo, byl jsem to jáz-d-e-n-a píše:Ten obtokový ventil tady někdo už rouboval ven (pepa.paur ?),třeba by někdo poradil ňákej fígl... Já ho taky ještě neměl venku (ten ventil)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé