parkování je problém, teto povoz by měl nahradit V70 II 2,4 turbo, zítra pořídím foto a půjde do světaPetr.Chrpa píše: Budeš to mít vůbec kde zaparkovat ?Když si vzpomenu jak jsem u tebe byl

parkování je problém, teto povoz by měl nahradit V70 II 2,4 turbo, zítra pořídím foto a půjde do světaPetr.Chrpa píše: Budeš to mít vůbec kde zaparkovat ?Když si vzpomenu jak jsem u tebe byl
kompenzuje tyto nešvary počet hrnkůpospak píše:Luboši, Luboši...vždyť je to celé kulaté, nikde žádná hranato muselo být fakt za dobrou cenu
,,,,,jinak nechápu
děkujiPetr Marek píše:Tak po VRZČ rozšířila V8 i vozový park Volvoclanu!
Gratuluji a přeji mnoho spokojených kilometrů.
Děkuji, foto budePINĎABC píše:To se někdo máGratuluji
Už se těším na fotky
děkuji, svezení je pěknéChase píše:Bledá závist a gratulace k tomu
Super sednou pěkněLUBOŠ píše:Tak jsem přezul T5ku a jak bývá u mě zvykem na novou sezónu nová kola.
Neoriginály, ale myslím si, že ji sednou.
LubošiLUBOŠ píše:jsou to kola model "Le Mans", 17". .
Volansy jsem nesehnal a tak jsem koupil tyto "obruče".Petr.Chrpa píše:LubošiLUBOŠ píše:jsou to kola model "Le Mans", 17". .
Od jakého výrobce ?a rozměr a ET je stejný jako klasika na Volvo 850 nebo jinší?
jedná se tedy o kopii? Model, který zmiňuješ Kryštofe, se dělal v jakém rozměru?Krystof P. píše:To jsou OZ Superturismo Le Mans, ne ? Nebo vzhledem k ceně originálů a podle mě i vhodnýho rozměru nějaká jejich kopie...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé