parkování je problém, teto povoz by měl nahradit V70 II 2,4 turbo, zítra pořídím foto a půjde do světaPetr.Chrpa píše: Budeš to mít vůbec kde zaparkovat ?Když si vzpomenu jak jsem u tebe byl

parkování je problém, teto povoz by měl nahradit V70 II 2,4 turbo, zítra pořídím foto a půjde do světaPetr.Chrpa píše: Budeš to mít vůbec kde zaparkovat ?Když si vzpomenu jak jsem u tebe byl

to muselo být fakt za dobrou cenu
 to muselo být fakt za dobrou cenu  ,,,,,jinak nechápu
,,,,,jinak nechápu 
  změna úplně moc veliká. Půjde zplynovat? To by mě hrozně potom zajímalo. Kdyby to tak mělo ještě turbítko a byla to všechnokolka....
 změna úplně moc veliká. Půjde zplynovat? To by mě hrozně potom zajímalo. Kdyby to tak mělo ještě turbítko a byla to všechnokolka.... 

x 2
 x 2

kompenzuje tyto nešvary počet hrnkůpospak píše:Luboši, Luboši...vždyť je to celé kulaté, nikde žádná hranato muselo být fakt za dobrou cenu
,,,,,jinak nechápu

děkujiPetr Marek píše:Tak po VRZČ rozšířila V8 i vozový park Volvoclanu!
Gratuluji a přeji mnoho spokojených kilometrů.

Gratuluji
 Gratuluji

Děkuji, foto budePINĎABC píše:To se někdo máGratuluji
Už se těším na fotky

x 3
 x 3

děkuji, svezení je pěknéChase píše:Bledá závist a gratulace k tomu

.
 . 

Super sednou pěkněLUBOŠ píše:Tak jsem přezul T5ku a jak bývá u mě zvykem na novou sezónu nová kola.
Neoriginály, ale myslím si, že ji sednou.

, jen čekám až tě místní guruové začnou cupovat, že to nejsou originály k volvu. I když vůči tobě si to asi nikdo nedovolí
 , jen čekám až tě místní guruové začnou cupovat, že to nejsou originály k volvu. I když vůči tobě si to asi nikdo nedovolí 

LubošiLUBOŠ píše:jsou to kola model "Le Mans", 17". .

Volansy jsem nesehnal a tak jsem koupil tyto "obruče".Petr.Chrpa píše:LubošiLUBOŠ píše:jsou to kola model "Le Mans", 17". .
Od jakého výrobce ?a rozměr a ET je stejný jako klasika na Volvo 850 nebo jinší?
 , místo dodělávek na 850ce.
 , místo dodělávek na 850ce. 
 jedná se tedy o kopii? Model, který zmiňuješ Kryštofe, se dělal v jakém rozměru?Krystof P. píše:To jsou OZ Superturismo Le Mans, ne ? Nebo vzhledem k ceně originálů a podle mě i vhodnýho rozměru nějaká jejich kopie...

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]