S80 4,4 V8; 3,2 R6 (atmo. benzíny) aktuálně na prodej

Zde můzěte linkovat inzeráty nebo to co jste viděli někde u cesty popřípadě zprostředkovaný prodej od známého či kamaráda
Pravidla fóra
Sekce pro zajímavé inzeráty. Nebo prostě pokud chcete jen vložit odkaz na Váš inzerát jinde.
  • Autor
  • Zpráva
quaero
Vůz: V70II

Příspěvek od quaero »

MONT!
Člen VK
Vůz: S80 MY07 V8

Příspěvek od MONT! »

Nitty píše: 26 lis 2025 15:45 https://auto.bazos.cz/inzerat/211025086/volvo-s80-rv-2007.php

V8 za cenu Fabie :thumbup:
Díky za tip, stal jsem se majitelem tohodle "klenotu" :D...za tu cenu tam logicky musel být háček, spíše je jich několik. Převodovka není nová, ani z roku 2024, ale dělala se výměna měniče a rozvaděče ve Volvu v roku 2023. Motor má totálně v kaši vyvažovací hřídel (resp. ložiska), silent bloky, PCV je vysypané, přisává to vzduch, kde může. Altec je zblitej od oleje, páč tečou klasicky víka. Vztekají se katy a dle Vidy to jede na chudou směs. Přední náprava taky v kaši. Prostě dojeté auto, tak k tomu přistupoval i původní majitel. Kolem a kolem, jsem to vzal na díly s tím, že kupuju částečně opravenou převodovku, která řadí líp než moje, a k tomu zdarma zbytek auta...nutno ale uznat, že na 430 tisíc to má pěknou kastli bez větší kosmetiky a většina elektroniky funguje (nejde akorát výhřev sedadel).

Nitty
Vůz: Volvo S80

Příspěvek od Nitty »

Hustý gratuluji. Já nad tím taky váhal kastle vypadala dobře, ale nechce se mi hned dělat tolik věcí nejaednou 😃

Rbn2.4T
Vůz: S60 2.4T 01

Příspěvek od Rbn2.4T »

Byl se někdo podívat? Případně, je tady majitel?

Zdá se, že to již jednou na prodej bylo:

Zpět na „Co neprodávám já“