Sehnal jsem kapličku navigace od kapustnáka, ale bez dalších serepetiček, takže po 2 hodinách laborování jsem původní displej vykuchal pryč

a půjdu cestou pokud možno mobilu dotykáče s androidem, co do něj nacpu Sygic navigaci co jsem si koupil za 30e před rokem a aktualizací map celý Evropy. Na polském foru jsme našel kuchtu, co tam dal origo autonavigaci tomtom, ale ten model je už hodně starý a byl by problém s aktualizací map.
Včera vyměněn motorový olej včetně olejového filtru a vzduchového filtru viz výpis prací na autě na první stránce.
Dnes či zítra snad už dorazí sluneční stínítka z té Anglie co jsem také objednal, trochu se to zdrželo, protože po objednání jsem ve statusu objednávky zjistil, že nejsou skladem a čekají na dodání. Nicméně podle trackovacího čísla objednávky jsou již v ČR.
Také mám konečně opískované a první vrstvou natřené komplet brzdiče co jsem sehnal od kapustnáka za což mu tímto ještě jednou děkuji.
K brzdičům se už doma natřásají repas sady na brzdiče a také komplet přední a zadní brzdové kotouče a destičky ATE.
A jelikož se už ochlazuje, asi se budu muset dokopat k tomu nefungujícímu výhřevu řidičovy sesle, ale kde na to brát ten čas, když ho nemám.