jestli je tam opravdu najdu, myslim ze nebude problém postavit nejakej relatkostroj vypinanej tema koncakama

Ekky píše:Proc nesezenes originalni spinac (tlacitko) co jsou pod klimapanelem. Bylo by to heci. Nikde by ti netrcelo neco co tam nema byt.?![]()
Jinak mi prijde elegantnejsi vystup pro SD nez USB. Je lepsi vytahnout SD a doma to v klidu nahrat,nebo natahat,nez tahat ntb do auta. Navic ja treba ntb nemam,takze takove usb by mi bylo k prdu.
Ale jinak dobra prace.
No já mám právě jen mikrospínač pro dolní úvrať - nahoru se mi původně koupený mikrospínač nevešel. Ale možná to ještě víc prozkoumám a dostanu ho tam.Ekky píše:Jasne ted mi jeste prosim te vysvetli proc 3polohovy? Pokud mas mikrospinac ktery ti prerusi dodavku proudu,tak staci jen otevrit zavrit ne?
TO bude trochu problém, páč těch 40cm co je dlouhý ten káblik k SD nebude stačit na nějaké rozumné umístnění - páč polovina z kábliku zůstane v utrobách RTI. Nejsem uplně znalec Androidích telefonů (tohle bylo první setkání) ale nešlo by vytahnout USB kablik jak mám já a místo SD karty použít USB flasku?Ekky píše:No myslim ze je to lepsi reseni,to vykoumat nez tam dat takovej vypinac.
Ja mam v planu vyuz vestavenych infrasenzoru. Tefakto vytahnu jen display. Proud do telefonu budu brat z privodu co startuje obrazovku. Takze ani nabijecka nebude potreba. Nejvetsi bastleni bude vytahnout slot na SD nekam na pristupne misto.
Jen nevim jake zarizeni pouzit pro vlozeni. Laka me ten Parrot Asteroid tablet.
Teoreticky ano take reseni. Jinak k tomu kablu. To mas ten co jsem tu nekde postoval? Co vzit dva a spojit tak dva dosebe a prodlouzit tak jeho dosah. ?sordo píše:TO bude trochu problém, páč těch 40cm co je dlouhý ten káblik k SD nebude stačit na nějaké rozumné umístnění - páč polovina z kábliku zůstane v utrobách RTI. Nejsem uplně znalec Androidích telefonů (tohle bylo první setkání) ale nešlo by vytahnout USB kablik jak mám já a místo SD karty použít USB flasku?Ekky píše:No myslim ze je to lepsi reseni,to vykoumat nez tam dat takovej vypinac.
Ja mam v planu vyuz vestavenych infrasenzoru. Tefakto vytahnu jen display. Proud do telefonu budu brat z privodu co startuje obrazovku. Takze ani nabijecka nebude potreba. Nejvetsi bastleni bude vytahnout slot na SD nekam na pristupne misto.
Jen nevim jake zarizeni pouzit pro vlozeni. Laka me ten Parrot Asteroid tablet.
Vypadá to dobře. Rozhodně líp než grafika z Autosleeper aplikaceEkky píše:Abych furt nevyhrožoval že na tom makam a nic se porád neděje,tak tady nějaké video co se týče přípravy samotného zařízení a spouštění nebo vypínaní jak to bude fungovat.... Doba zobrazení loga je schválně zkracená aby video zbytečně nebylo dlouhé ale jde libovolně nastavit na jakou koliv dobu... což se dopiluje az to bude zabudované a budu znat přesný čas vyjíždění a zajíždění...![]()
![]()
![]()
Omlouvám se za zhoršenou kvalitu vide... dělal jsem to v pul druhé v noci při lampičce..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé