nechapu co vsichni mate s tim, ze se diesel hur ohriva

to je spravny pristupLukaso píše:...dálnici ale jezdím kolem 150 , a mimo celkem v klidu, ale nebojím se předjet
To abych moh řikat, že mám náklady na PHM menší jak D5Lukaso píše:To by mě teda zajímalo, proč si předtím přemýšlel jestli to prodat nebo dát do plynupři spotřebě řekněme 9,5 by mě to teda moc nepálilo
proooč? já to beru s humoremhayney píše:vy ste fakt jak malý
Jen to moc řešíšUrvanej píše:Spotřebu nekomentuju, protože už jsem dávno zjistil, že je to o noze a schopnostech řidiče, nikoliv tolik o motoru. S dechtovou ochcáfkou rodičů umim jet s o litr menší spotřebou než majitel.
K topení mam dotaz:vy vlezete do studenýho auta a hendka zapínáte topení? Já mam teda motor rád a naopak topení vypínám a čekám, než se motor ohřeje na provoní teplotu a až potom zapínám topení. Pokud se mi okno mlží, tak zapnu studený ofuk dokud se neohřeje. Jsem úchyl co má přespříliš rád svuj motor?
Nechápu co tím chceš říct? Jako že jsem si to vymyslel, spotřebu nafotil někde z kopce a pak si vymyslel na googlu nějakou trasu? V tom případě nemá smysl dál pokračovat diskuzimr1 píše:Ing. Magor:
no neblázni, takových fotek ti naflákám kolik budeš chtít.
A v tom je právě ten problém, tyhle pseudolaboratorní spotřeby jsou naprosto nevypovídající...člověk si kupuje 300koňový auto kvůli nějakýmu komfortu a zábavě a ne kvůli tomu aby se mu spotilo čelo pokaždé když uvidí kopec...ještě jednou: ano DÁ se to, ale není to odpověď na otázku Za kolik jezdí Rko...Ing.Magor píše:Negovat umí každý, ale já jsem sem dal narozdíl od tebe a spol. důkaz místo pindání jak se dá nějaká konkrétní trasa zajet
Jasně v tomhle máš pravdu pokud se budem bavit o dálničním nebo mimo město režimu, ale tahle spotřeba je měřená ve městě kde 100koní udělá stejnou službu jako 300koní. Nebo mi chceš říct, že s D5 by si jel po vinohradský 50, ale s eRkem 150, protože je to prostě eRko?Lukaso píše:A v tom je právě ten problém, tyhle pseudolaboratorní spotřeby jsou naprosto nevypovídající...člověk si kupuje 300koňový auto kvůli nějakýmu komfortu a zábavě a ne kvůli tomu aby se mu spotilo čelo pokaždé když uvidí kopec...ještě jednou: ano DÁ se to, ale není to odpověď na otázku Za kolik jezdí Rko...Ing.Magor píše:Negovat umí každý, ale já jsem sem dal narozdíl od tebe a spol. důkaz místo pindání jak se dá nějaká konkrétní trasa zajet
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé