MarekV píše:Okay fajn, ked budem menit brzdy tak vim co tam supnem. Nakonec idem menit lozisko, bol som malo pozorny ked som to pozeral. Lozisko tiez neni lacny spas jak som zistil, ze to je spojene aj s nabojom, takze setrenie sa nekona
zkus treba loziska s nabojem Meyle, bude levnejsi...origo je to kolem 5000,- mam dojem.
No jo, toto sme resili s elzyxem v nejakom inom vlakne, ze proste cakat nemozem, za ten cas co by mi auto stalo ten cenovy rozdiel zmizne inde. Tiez si to viem zohnat inde lacnejsie ale musel by som cakat
Roger píše:
zkus treba loziska s nabojem Meyle, bude levnejsi...origo je to kolem 5000,- mam dojem.
No jo, toto sme resili s elzyxem v nejakom inom vlakne, ze proste cakat nemozem, za ten cas co by mi auto stalo ten cenovy rozdiel zmizne inde. Tiez si to viem zohnat inde lacnejsie ale musel by som cakat
Me vyslo kolem 2700 s nabojem, a to se da, ne?
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
tak nahodene je lozisko FAG, cena 145 Euro. Teraz je v aute krasne ticho, zajtra to otestujem na dialnici na Pirelli Cinturato P7, podla ADAC testu maju byt najtichsie tak som zvedavy ci to stalo za te prachy
Stare lozisko totalne nasracky, ledva sa da tocit
ake su symptomy umierajuceho loziska ?aku ma zivotnost ? da sa to nejako pozriet zdvihnutim auta ? lebo v zime sa mi podarilo schytat riadne supy a mam taky pocit ako keby auto pri urcitej rychlosti trochu dunelo .
Drak3n píše:ake su symptomy umierajuceho loziska ?aku ma zivotnost ? da sa to nejako pozriet zdvihnutim auta ? lebo v zime sa mi podarilo schytat riadne supy a mam taky pocit ako keby auto pri urcitej rychlosti trochu dunelo .
pri zatazeni toho-ktoreho kolesa by malo lozisko tlmene hucat stale viac, povedzme ako zimne protektory, ak to robi aj na letnych, daco bude nedobre
Drak3n píše:ake su symptomy umierajuceho loziska ?aku ma zivotnost ? da sa to nejako pozriet zdvihnutim auta ? lebo v zime sa mi podarilo schytat riadne supy a mam taky pocit ako keby auto pri urcitej rychlosti trochu dunelo .
pri zatazeni toho-ktoreho kolesa by malo lozisko tlmene hucat stale viac, povedzme ako zimne protektory, ak to robi aj na letnych, daco bude nedobre
amen
Daj to na zdvihak a potoc kolesom, ak nieco huci tak je to spatne. Moje definitivne zomrelo pri 250k km. Hucat to zacalo pocas zimy ale myslel som, ze su to zimne pneu. Stare je v takom zlom stave, ze kladie odpor pri toceni a to riadny...
Ahoj, pomalu se chystám na výměnu předních brzd, už jsem byl rozhodnutej pro vrtaný Zimmermanny, ale mám na Rku ty příplatkový brzdy s 320mm kotoučema a ty právě nemůžu nikde najít, to se opravdu nedají sehnat jiné kotouče než origo Volvo ?
a ještě druhej dotaz, na S40 r.v.99 teď řeším zase zadní brzdy, taky bych tam chtěl dát Zimmermanny, s jakýma destičkama je doporučujete kombinovat ?
302mm vrtane zimmermany k mani jiste jsou, mam je tam, desky BOSH si obcas pisknou, zejmena u nizkych teplot, tyto dny nebo po zahrati to ale vubec nepozoruji
Mozna trochu pozde,ale prece.Pridam i ja par rad do eteru.
Mam zkusenost s obojim tipem.
Na poslednim aute jsem mel drazkovane kotouce StopTech,desky Ferodo a opleten hadice.
Rozdil jiz opravdu znatelny.Volil bych drazku i nyni...
Derovane maji nekdy sklon k vetsimu "probrzdovani" - musi byt vhodna kombinace kotouce-desky (tvrde,mekke atd).
M.
_________________ Ford Tourneo Connect 110PS - táhám zvuk a Volvo dodávku nedělá :-)
Mam na celem aute vrtane Zimmermanny (objednane pres Ebay z D) a Zimmermann desky. Cenove i s postovnym se to stale sakra vyplatilo.
Oproti stavu pred vymenou je rozdil velmi znat (coz ale bude hlavne radnym rozhybanim a promazanim brzdovych trmenu, valecku, ...). Auto brzdi skvele.
Od vymeny prednich kotoucu (a prednich a zadnich desek) ubehlo cca 10.000km a zadny problem, ubytek ci cokoli negativniho.
Zadni kotouce mam jiz s druhymi deskami, poprve origo Volvo, nyni Zimmermann. Ubytek kotouce minimalni, sjizdeni desek srovnatelny se standartnimi kotouci.
Priste je ma volba jasna.
Opet Zimmermann a opet vrtany.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV