No právě, na 406 bych to mohl posunout jen předníma brzdama jinak mám hotovo. Dělal jsem to jen z továrních dílů, takže žádný tuning.
Na tom IS mě vadí naprosto tragický lak a zničený interier. Mechanické poruchy jsou hratelné.
Druhá věc je coupe vs sedan, nebude ti nižší posez chybět?
Osobně bych šel raději do japonce než francouze, ale chybělo by mi coupe.
Škoda, že se nerozhoduješ mezi nějakým RC
Dnes jsme si s přáteli psali na téma co nalít do nádrže před odstavením auta na zimu. Primárně se to týkalo benzínových 2xx s plechovou nádrží, ale debata může být samozřejmě širší.
Já to řeším Vervou do které přidám Millers Tank Safe. Tuto lahvičku rozdělím rovným dílem mezi tři auta.
Tank Safe.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '90 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
Mám Direct na barák, nabízel větší možnosti. Trochu jsem se ošíval (kvůli pověsti), ale asi už to nebude taková hrůza. A hlavně, jak píšeš, platí to, co je ve smlouvě.
Pardon, já jsem to smáznul příspěvek výše. Křivdil jsem např. Generali, která v Praze jako smluvní servisy nabízí i AS (Tukas, Autopalace, Průhonice). Sypu si popel a omlouvám se.
@labanos: JJ, já to čtu, to co je psáno Bohužel ta pojištění jsou tak různá, že nastudovat to je nad lidské síly. Každopádně díky za reakci, třeba na Direct se moc recenzí najít nedá.
osobně bych asi bral ten HP, mám ho já a jsem spokojený a kdyby náhdou měl někdy někdo používat ten ntb i na něco jinýho, třeba se ten větší "výkon" využije.
Co myslíte ?
_________________ S60 2.4T 147 Kw AT 2002 LPG
XC70 D5 158 Kw AWD AT 2014
XC70 D4 133 Kw AWD MT 2016
Bylo:
V70 D5 136 Kw MT 2009 (100-300k km)
XC90 2.5T 154 Kw MT 2004 LPG (310-340k km)
Potvrzuji, že silikonové těsnění od Mopla funguje výborně. Mám však info od několika lidí zde z fóra nezávisle na sobě, že poslední dobou nějak nekomunikuje...
_________________ Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '90 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
Na Facebooku mi odepsal, nicméně prý těsnění dělá, ale ne na TDI.
A na skandixu jsem našel jen celé víčko, za 500kc. -_-
Tak nevím, jestli tam zkoušet dávat jiné.
Otázka na saabisty. 2,8 V6 turbo v Opelu vectra C, měl by to být stejný motor jako v saabech. Auto vyhazuje chybu P0018 (snímač polohy na druhé řadě válců). Solenoidy prohozeny, snímače taky, kabeláž prověřená. Auto má najeto uvěřitelných 115000km, můžou být v těchto km vytahané rozvody?
Kluci, prosím malá konzultace: jedu v zatáčce, trošku povolám volant a vrátím, auto se drobně zavrtí. Dtto při drobném zahýbání volantem při vyšší rychlosti se auto zavrtí / zavlní (subjektivně zadek se zavrtí). Zkoušel jsem (na prázdné silnici) udělat i pár úhybů a nikde nic nemlátí, auto ochotně zatáčí klasickým „Ford stylem“. STK taktéž prošlo v pohodě, nikde nadměrné vůle. Servisák mi tvrdí, že tohle dělají ty silentbloky v podélných zadních ramenou, a nejvíc je to znát, když je teplo. Pravda je, že z Chorvatska se to vrtělo, teď jak je relativní chladno to nepozoruji.
Vrtění se dá pozorovat jen u vyšších rychlostí (80+). Mám najeto necelých 300 000, silentbloky měly být měněny při cca 170 000 km za originál Volvo. Koukal jsem na ně (nesundaval jsem kryt, ale zrcátkem) a utržené nejsou, ale zpuchřelé už trochu ano. Myslíte, že to je ono? Já bych si už začínám myslet, že ano, ale hodil by se mi další názor. Díky moc předem.
Díky za zprávu. Myslím, že si výměnu zaslouží , ale lámu si hlavu, jestli tohle je ta primární příčina, nebo k tomu něco dalšího. Trošku mne mate, že ani STK nic nenašli a to zkoušeli poctivě: Před časem jsem měl zlomený šroub na jednom z ramen. Všiml si toho servisák, že když auto dával na zem, tak v něm "louplo". Hledal, hledal, našel, vyměnil a to byl panečku rozdíl při jízdě.