Stroj jel několik let bez problémů a zásahů až najednou jet přestal.
Apropo závada ve stroji už se odstranila, byl vadný enkodér a špatně nastavený měnič. To se asi stalo při nahrávání různých záloh do měniče, kdy elektrikáři pořádně nezkontrolovali ten enkodér.
Takže stroj už jede.
Ale pořád nevím jestli bude v pořádku ten původní motor až se vrátí z převíjárny.
Pep píše: 07 zář 2022 07:02
Nemá někdo k dispozici elektrické schéma zapojení řidičovi a spolujezdcovi sedačky s elektrickou bederní opěrkou? Ideálně MY2018, ale MY2015 atd, by taky stačilo.
Bohužel na EWD a na internetu jsem nic nenašel. https://vidaresources.volvocars.biz/ewd/Eng/index.html.
Bohužel nemám, Jakub Svoboda by Ti to mohl vyfotit...
Sehnal sis nový sesle do svý S60?
2 Giew: Jj, sehnal. Tak zjišťuju, jaké jsou rozdíly, co všechno se musí prohodit apod. Nejdřív vyzkouším spolujezdcovu sedačku. Ačkoliv nová je v elektrice, tak dle kabelů a pojistky v autě to vypadá, že napájení tam mám. Tudíž by to mohlo být plug&play, možná bude potřeba přehodit jednotku od Delphi pod sedadlem. U řidiče se bude muset pravděpodobně “napárovat” jednotka PSM.
Neboj, oni si poradí. Vždyť i s Cyklonem B si poradili a dělá se u nás pod novým názvem do dnes, co kdyby...
Producentem Cyklonu B byla firma Deutsche Gesellschaft für Schädlingsbekämpfung GmbH (zkráceně Degesch) z Frankfurtu nad Mohanem, součást koncernu IG Farben AG, který byl v roce 1951 rozdělen a v roce 2003 poslán do likvidace. Průmyslově začala poprvé Cyklon B vyrábět továrna Dessauer Werke für Zucker und chemische Industrie (DZR) v obchodním roce 1924/25; až do roku 1935 byla tato továrna jediným výrobcem tohoto plynu.[1] Cyklon B vyráběla i její tehdejší pobočka Draslovka v Kolíně. V letech 1941–1943 byla drtivá většina tohoto plynu vyrobena v Desavě (např. v roce 1943 399,2 tun v Desavě oproti 58,4 tunám v Kolíně), údaje pro léta 1944 a 1945 neznáme.[2]
Produkce Cyklonu B v Lučebních závodech Draslovka ve středočeském Kolíně dále pokračuje pod změněným obchodním názvem Uragan D2. Používá se jako dezinsekční a deratizační prostředek[3] při plynování (fumigaci) např. v zemědělství.[4]
Fridex je řešitelný ale jebat se s nějakym eliosem nechceš ! Vím že se to tu kolikrát řešilo myslím že auto s DPF má na krytu baterky nějaký ventil nemám ted čas hledat
Dám sem jednu otázku a zeptám se na názor ostatních, jak měníte brzdovou kapalinu? Podle předepsaného intervalu, anebo necháte změřit/změříte bod varu a podle toho se rozhodnete? Já se domnívám, že měření není příliš dobrý nápad, protože bod varu v nádobce může být úplně jiný než v ostatních místech systému a navíc se domnívám, že nejde jenom o bod varu, ale i otěr pohyblivých částí a zasvinění kapaliny tím otěrem. Já teda, protože naše auto jezdí málo, měním ne po dvou, jak píše výrobce, ale po třech letech. Jak to děláte vy?
Úplně to na měsíce neřeším, měním po dvou až třech letech, prostě tehdy jak jde po uplynutí intervalu auto do dílen. Těch pár měsíců navíc nic neznamená, někdo jezdí 15+ let s humusem co tam má ještě z továrny a taky (zatím) brzdí. Roční nájezd mám cca 25k km na "hlavním" a 8k km na "záložním" autě, leckdy dostávají obě zabrat s těžkými přívěsy.
Předloni jsem to udělal na všech autech, šel jsem od nejvzálenejšího kola k nejbližšímu od nádržky a odvzdušňoval jsem vždy tak dlouho, než začla téct čistá, nová kapalina.
Jinak jsem vždy jenom dolil do nádržky při výměně destiček a následnym odvzdušnění.
Od tý doby jsem na to zase nesáhnul. Asi je to věc, na kterou se obecně doat sere.
Edit: čas od času odeberu stříkačkou kapaliu z nádržky a doleju tam novou, ale to je spíš tak na oko...
_________________ je: Hyundai I40 1,7 CRDI 100kW, OI 1,9tdi 81kW, Fabia III 1,4 66kW, MGB 1,8 1974
ex: V40 1,9Di 85kW, GSF 600 N 57kW, Renault Chamade 1,8i 54kW, Opel astra F 1,6i 55kW, 307 1,6hdi 66kW
Řešit bod měřením varu u brzdovky podle mě smysl nemá. Co nejhoršího ti brzdovka udělá je, že podporuje korozi pístků a celýho brzdovýho systému a proti tomu jsou tam aditiva, který vydrží tak ty 2-3 roky. Var bych řešil u závoďáku, ale na běžný silnici bych to fakt neřešil, protože ty auta maji tak dimenzovaný brzdy, že to v běžnym provozu nezažiješ.