No případně trochu na hulváta, vzít taverzu vyvrtat do ní dva otvory na nasazení na ty kulatý tyče/trubky a podobně rozšířit podvozek a taky by byl dvousloupový zvedák

x 1
 x 1 

x 1
 x 1Bral jsem ho tajdlenc (jsou tam i specifika):

Já se k podobným občas dostanu za lepší peníz, ale bojím se že když měch praskne tak auto padne než mrkneš a tak mám raději hydrauliku. Chce to hned a pořádně podepřít kvalitní kozou.z-d-e-n-a píše: 16 dub 2022 11:18 Tak včíra poprvé vyzkoušen tenhle vzducháč. Nemám ponětí jak jsem bez toho mohl žít. Zvednutí během sekundy a v kombinaci rázovým utahovákem...fakt fofr.
Tak snad chvíli vydrží...
07340622-5FBA-4BA6-88A1-E1E91E81DB55.jpeg

Tak ono to má relativně malý zdvih (350mm), takže bych to u XC70 stejně dával na nějaký trámek nebo hodně silnou fošnu. Asi si nadělím k vánocůmUrvanej píše: 31 říj 2022 11:32 Chyběl by mi tam ten cit, ale asi proč ne... Jen bacha, ta základna je fakt maličká, takže jedině na betonu/asfatlu a v rovině.

Dám pak vědět.
 Dám pak vědět. 

Mezitím jsem zvedák objednal a posílám zpět. Má to ohnuté kolečko a nechci to řešit. Hlavně jsem ho vybral proto, že měl mít přes 15.5 kg, ale má to necelých 12 kg. Dtto výška zdvihu neodpovídá. Navíc nejde do maxima, zkoušel jsem dle návodu odvzdušnit, ale nepomohlo. Musel bych ještě shánět olej.
 Mezitím jsem zvedák objednal a posílám zpět. Má to ohnuté kolečko a nechci to řešit. Hlavně jsem ho vybral proto, že měl mít přes 15.5 kg, ale má to necelých 12 kg. Dtto výška zdvihu neodpovídá. Navíc nejde do maxima, zkoušel jsem dle návodu odvzdušnit, ale nepomohlo. Musel bych ještě shánět olej. 

x 2
 x 2Uživatelé procházející toto fórum: Gondil