1. Co se týče pití, zde mám jasno, bude soudek či dva místního Rakovnického pivovaru Bakalář za studena chmelená 11°.
2. Ovšem co se týče jídla, zde se budeme muset domluvit jak to pojmout, zda jako u Hajnýho, že každý něco doveze a pak se bude postupně vše grilovat. NEBO také padl návrh objednat selátko a hodit ho na gril (gril máme v rodině).
Po zvážení všech pro a proti padlo rozhodnutí. Veškeré JÍDLO jede každý ve své režiji. Zajištěny budou 2 lednice na uchování potravin.
Více info zde v příspěvku - https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?p=969828#p969828
3. Sociálky - ty bohužel na pozemku nejsou, tudíž nejvhodnější co mě napadlo je objednat TOIku, pitnou a užitkovou vodu není pro mě problém zajistit.
4. Posezení - party stan - zde zatím to vypadá, že bych měl mít vše potřebné k dispozici k zapůjčení. Případně bych uvítal pokud mám někdo možnost se i poptat na zapůjčení kdyby náhodou.
K večeru možno zapálit táborový oheň na naprosto luxusním ohništi z disku V3S.

5. Všichni prosím vezměte si svoje půllitry, hrnečky, či příbory. Tácky a pár jednorázových příborů bude k dispozici na místě.
Ač nerad, ale k výše uvedenému se budou vztahovat nějaké náklady, takže prosím počítejte s "dojezdným" podle počtu účastníků v rozmezí cca 200Kč - 450Kč, možná více ????? Kde v ceně bude TOYka a Káva. Pivo se bude čárkovat za cenu 25Kč.
Dojezdné tedy je stanoveno na 200Kč za AUTO / Posádka / či jiné motorové vozidlo
Hlavní program bych rád směřoval na sobotu, příjezd cca 12-13hod. Následně okolo 14hod je pak možno udělat spanilou jízdu na Hrad Krakovec ( především je znám z pohádky "Ať žijí Duchové") nebo 2km procházku na místní rozhlednu na Seneckou horu. https://www.google.com/search?q=rozhledna+seneck%C3%A1+hora&sxsrf=AOaemvJF_hFhTF0Xliwgwk1jQMblXEYKKg:1642971795639&tbm=isch&source=iu&ictx=1&vet=1&sa=X&sqi=2&ved=2ahUKEwj5yoTy4sj1AhU05DgGHej_CnoQuqIBegQIJhAD&biw=1536&bih=723&dpr=1.25#imgrc=uxXJ4E5t77DSKM
Po příjezdu/příchodu cca 17hod volná zábava, procházka k rybníku cca 200m. Neděle balení, odjezd domů.
Samozřejmě bych byl rád za 2-3 dobrovolníky s pátečním příjezdem a pomoci s přípravou. Sekání trávy, stavba stanů atd.
Veškeré doplňující informace budu psát sem do prvního příspěvku.
Hajnej - zajištění barových stolků, louče, zářivka
J.Svoboda - 2x Lednice, Mega Party stan, WC Toi Toi, výčep a 80L piva, kávovar a káva
Basstl - reprák, stan
Účastníci se prosím zapisujte ve formátu jméno, den příjezdu, stan/karavan/auto, pivo ANO/NE, jídlo vlastní ANO/NE