Audio z telefonu přehrávám v audio sestavě ve voze pomocí BT receiveru na vstupu iPod. Bohužel při tomto přenosu je Android diskriminován

a na displeji ve voze se nezobrazují informace o interpretovi a o přehrávané skladbě. Mám odzkoušeno, že Ohryzek tyto informace zobrazuje bez problémů

. Takže tyto informace si musím zrcadlit z telefonu do obrazovky navigace. Jinak ovládání z volantu funguje pochopitelně bez problémů.
Už nějakou dobu (po výměně za novější mobil jsem to musel řešit) se mi zrcadlí displej telefonu do obrazovky navigace v palubní desce bezdrátově přes Wifi HDMI receiver MiraScreen. Přes kabel to bohužel u současných telefonů už není možné (přišly nenávratně o funkci MHL), takže kabel mám už jen na nabíjení.
1.1.JPG
1.2.JPG
1.3.jpg
1.4.jpg
Dříve jsem byl zvyklý jen telefon připojit na nabíjecí kabel, dát do držáku a o nic se dál nestarat. Takhle ho sice pak můžu mít někde v tašce, ale musím nejdříve spojit a potvrdit Wifi v telefonu s Wifi MiraScreen. Na automatické spojení Wifi (bez potvrzování) jako třeba u BT jsem zatím nepřišel a možná ani není možné. Takže za mne Wifi není cesta k lepšímu. Nehledě na to, že se mi to občas i tlouklo s Wifi od záznamové kamery (toto jsem vyřešil tím, že v kameře mám Wifi vypnuté, aby to neotravovalo).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.