Díky za případný odpovědi, jsem pro jakoukoliv diskuzi
Volvo S80 - má smysl předělávat na poslední facelift?
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Saab 9-3 2.8T 2008
Zdravím, jsem čerstvý majitel svého prvního volva, asi nejlevnější S80 2006 s 3.2i co se dala sehnat. Bohužel bylo páclý na LP část, a přední nárazník je kompletně vybrakovanej (chybí oba ostřikovače světel - jeden mi spadl na hlavu, když jsem sundal kryt pod chladičem, druhej tam nebyl vůbec, na dvou místech je přidrátovanej, celkově dolámanej a velmi špatně opravenej). Rozhodl jsem se tedy koupit kompletně celou přední část. Naskytla se mi možnost koupit nárazník z V70 rv 2014 za pěknej peníz, a dotaz zní, zda má smysl ji předělávat na poslední facelift. Něco málo jsem o tom načetl, mělo by to jít, ale furt mi není jasno, jak je to s mlhovkama, ostřikovačema a úchytama nárazníku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: 850R; 760GLE; 940T
-
- Vůz: Saab 9-3 2.8T 2008
Super, díky, tohle jsem ještě nenašel.
Dočetl jsem se, že je místo mlhovek denní svícení, ale rád bych zachoval mlhovky, šlo by to nějak překopat, nebo se s nima mám rozloučit?
A ještě dotaz, odkud berete díly? Hledal jsem podle čísel dílů mřížky, držáky atd., ale v jednom obchodě mají jednu věc, ale druhou ne, v druhým obchodě maj tu druhou věc, ale zas ne tu první atd. A platit 5x už tak drahý poštovný se mi nechce.
Díky moc, Z.
Dočetl jsem se, že je místo mlhovek denní svícení, ale rád bych zachoval mlhovky, šlo by to nějak překopat, nebo se s nima mám rozloučit?
A ještě dotaz, odkud berete díly? Hledal jsem podle čísel dílů mřížky, držáky atd., ale v jednom obchodě mají jednu věc, ale druhou ne, v druhým obchodě maj tu druhou věc, ale zas ne tu první atd. A platit 5x už tak drahý poštovný se mi nechce.
Díky moc, Z.
-
- Člen VK
- Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR