Pěkná je a mohla by být jěště více pokud se dostane do správných rukou.Původně auto pořídil švagr, ale cca před 1,5 rokem přenechal švagrové. Což o to, řídit ona umí, ale údržba a servis pokulhával . Natankovat a jezdit. Nevidí, neslyší.
Bude to chtít investici. Poškrábaný lak- nějaký idiot obtáhl klíčem přes celý bok + odřené na boku od parkování v podzemí garáži o betonový sloup. Rozvody dělané na 150000) nyní najeto 260000. Adaptivní tlumiče 1x vyměněny, ale v brzké době bude potřeba asi řešit. Brzdy Brembo + filtry + olej nové cca 2měsíce. Nefunkční zadní senzory na parkování, Alarm funkční /nefunkční - jak kdy. Měnič na CD u autorádia nefunkční.Nevím jak posoudit přední světlomety - jel jsem s autem v noci a můžu říci , že moje Astra svítí lépe. Potřeba vyměnit koncový výfuk. Elektronika mě straší - po projetí myčkou vyskočilo upozornění ohledně imobilizeru a brzd + přestala ukazovat ručička tachometru, po vypnutí a zapnutí motoru OK, jen nešel nastavit tempomat co jsem postřehl ( druhý den fungovalo ). Otázka, jak je na tom spojka a tisícihran na AWD. atd atd.....to jsou krátce moje zkušenosti a postřehy, když jsem měl týden auto půjčené na cestu do Německa.Je mi naprosto jasné , že "kdo má na opici, tak musím mít na banány" .
Pořád mám v hlavě pro a proti, proč koupit / nekoiupit. Co mě trochu vadilo je malý rejd - při parkování jsem si připadal jako na první hodině jízd v autoškole
Opravdu bych rád sehnal někoho znalého , kdo posoudí technický stav+ opravy/výměny v nejbližší době.