Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tak Passat, Phaeton, různý extra premiovky jako Bentley atd to maji uprostřed. Jen Volvo to dá před spolujezdce jak Ferrari takový ten performance LCD
Jinak, mě by se libila pristrojovka jako u SPA/CMA modelů, celá digitální a mozbost ukázat mapu, nebo údaje o skladbě/rádiu atd.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Měl to teď pár dní půjčené táta a asi mě přemluví že to vymění za své stávající Volvo Takže to vypadá, že já si ji moc neužiju.
Na prodej nikde veřejně nebyla
Jinak k nějakému drobnému ladění určitě dojde
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
3.2ka dostala faceliftový a nově potažený volant a faceliftový světla. Světla snad do budoucna nechám upravit od SviťLíp jako na D5.
Ještě chci vyhodit tu humusáckou středovou konzoli ze dřeva za faceliftovou černou s chromem.
A u S80 D5 se mi už relativně podařilo vychytat a co nejvíce napodobit uživatelské rozhraní jako u Sensus Connected Touch
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dnes aspoň zlehka umytá D5 , na které jsem rovnou udělal de-badge a sundal označení D5 a polestar logo, hned to vypadá líp.
Ještě jsem sundal podznačník vzadu a přilepil RZ oboustrankou ale zapomněl jsem vyfotit. Vpředu mám RZ na šrouby.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Používám modul od Swedesolution, bývalé CFE Volvotech.
Dá se nastavit samotné denni sviceni jen mlhovkama, ale original Volva od MY14 to také maji tak, že svítí DRL/mlhovky a k tomu obrysovky. Takže dle originálu.
Ano, ta z ebay ma jiný tvar. Origo je na koncich vic zploštělá a celkově má takový "jemnější" tvary. Ale i ta neorigo sedí hezky a navíc se dá objednat většinou už v laku. Tu originální jsem musel objednávat v základu.
Chase:
Na V8 by byla čest cokoliv dělat
Jinak ty výfuky jsi dával jen koncovky, nebo celé tlumiče?
Neuvažoval jsi o Simonsovi?
Vypadá to fakt pěkně, decentně a na 3,2 se hodí, na V8 by to bylo málo, ta je už trošku větší rebel