Jojo, měl sem to stejne jak Macek, akorát C+E, jo a neplatilo se nic.
Test na 86 s odrenejma ušima, ale přece jen je to už 30 let co sem to absolvoval. To zni fakt hrozne
_________________ bylo: S 80 II D5 2007 S 80 I 2,5 TDI 1999 850 2,5 TDI sedan 1996 940 GLE 2,4 TD sedan 1992
Test jsem projel poprvý od té doby, co jsem udělal řidičák.
obrazek.png
Dostalo mě toto
obrazek.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ V70 T6 (B6304T2) AWD - AT - 2008 - 450.000+ km [GALERIE]
V70 T5 (B5234T3) FWD - AT - 2002 - 330.000+ km "T6 je úžasný stroj. Prý se dokáže rozjet i na 300km/h... na jednu nádrž!!"
Jo, omezit/ohrozit.
Někde mi překvapilo, že při dávání přednosti (vjetí do křižovatky) nesmíš ani omezit. Dyby tohle někdo důsledně trestal, tak je půlka Prahy bez not
Já jednou dostal po PČR pokutu za to, že jsem je na křižovatce omezil. Někdy před 20 lety. Spočíval to v tom, že jsem jel z vedlejší, oni po hlavní, byli docela daleko, ale údajně prý museli přibrzdit. V té době jsem byl ještě pako a nechal jsem si to za 200 líbit
libor_m: ten rozdíl je jednoduchý,
omezit znamená, že musí upravit rychlost, aby ste se nesrazili. Prostě neomezíš, pokud se ti dotyčný nemusí nijak přizpůsobit.
Ohrozit znamená, že musí brzdit jako magor, aby nedošlo ke srážce
l) nesmět ohrozit znamená povinnost počínat si tak, aby jinému účastníku provozu na pozemních komunikacích nevzniklo žádné nebezpečí,
m) nesmět omezit znamená povinnost počínat si tak, aby jinému účastníku provozu na pozemních komunikacích nebylo nijak překáženo,
A pak je tu ještě
q) dát přednost v jízdě znamená povinnost řidiče nezahájit jízdu nebo jízdní úkon nebo v nich nepokračovat, jestliže by řidič, který má přednost v jízdě, musel náhle změnit směr nebo rychlost jízdy,
V praxi znamená OMEZIT to, že má omezený ještě čas na to, aby mohl troubit jak magor. Taky jste si všimli, že mnoho lidí si myslí, že houkačkou se brzdí?
Hola, při nízke rychlosti se ozívá pískání, parkovací klacek má dole takové jako by prázdno když odbržďuji. Stačilo by parkovací brzdu prostříknout WD40 jak je na videu? https://www.youtube.com/watch?v=acf6VY6f4TQ
No, vzhledem k tomu, že Volvo má úplně jiný systém ruční brzdy, tak ti nějaké prostříknutí čehosi nepomůže.
Spíš by jsi měl vyměnit pevné rozpěrky za seřizovací a ručku řádně seřídit.
Pískání spíše způsobují zapečené destičky.
Tak pár postu výše jsem tady psal o levném motoru do sekačky. Dneska přišel a jezdí, doufám že ho dlouho neuvidím . Jinak výkon to oproti tomu původnímu má o poznání větší.
Nazdar, hledám někoho ochotného s hydraulickým lisem v okolí Prahy, kdo by mi vylisoval zbytek homokyneťáku z těhlice a potom nejspíš i náboj s ložiskem.