Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tak, proběhla rychlomyčka, po zimě. Mám, ale na chromech fleky jde to sundat, když po tom jezdím prstem, ale teda to bych mohl os*at. Zkusim to ještě v práci hodit do naší myčky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Když petr marek neunese pravdu edituje a maže cizí posty. To jest známka lepšího osobního charakteru a demokratického smýšlení dospělého jedince.
Je: Volvo S80 3.2 AWD, 179kw, 2012
Blade píše: 09 dub 2021 20:18
A fotky z Hlucina, ale auto jsem tady jeste nevidel.
Jel jsem navštíviti rodiče, jinak su už Ostravák. V Hlučíně jsem vyrůstal.
_________________ Když petr marek neunese pravdu edituje a maže cizí posty. To jest známka lepšího osobního charakteru a demokratického smýšlení dospělého jedince.
Technická : jsou stejný šrouby na kola mezi platformou P2 a P3? Vyhrabal jsem bezpečáky po D5 (budiž jí země lehká) tak uvažuji, že bych je nahodil.
Druhá technická : jaké doporučujete svičky? Mám jít do originálu, nebo zbytečnost?
Lepší / horší? Sám nevím, ale jsou o kilo a půl lehčí než orig a jde to znát.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ehm, na to jak je S80 pěkně uhlazené, nenápadné auto jsi dal dobrá extrém
Jako je to tak moc divné až docela zajímavé
Má to nějaké více vylezlé ET, co? Vystrčené vypadají mnohem lépe
Jo, o centak. Ja se přiznám, že po Venatorech, jsem si na ně taky zvykal, ale mě strašně štve jak je na těch Venatorech to auto liné. Je to oproti 16kam neskutečný skok, původně jsem chtěl 17ky, no nakonec jsem to vyřešil takto. Teď už jsem se s nima zžil.
Já si právě říkal, že jsi chtěl prodat R18 že byly moc velké a koupil jsi R18
Kilo na kolech něco udělá, ale zázrak bych od toho nečekal.
Jinak není líné jako líné. Nám už to tak přijde, ale posaď do toho někoho z fábie a uvidíš jaká to podle něj bude raketa
Nosound89 píše: 26 dub 2021 12:08
Já si právě říkal, že jsi chtěl prodat R18 že byly moc velké a koupil jsi R18
Kilo na kolech něco udělá, ale zázrak bych od toho nečekal.
Jinak není líné jako líné. Nám už to tak přijde, ale posaď do toho někoho z fábie a uvidíš jaká to podle něj bude raketa
Věřím. Já si to vůbec neuvědomoval, až jak jsem zimu odjezdil na 16" a pak přezul. Tak jsem sháněl něco menšího a lehčího, no nakonec jsem koupil jen lehčí. A fakt je to rozdíl. Ale jo, uznávám, po Venatorech jsem si taky nebyl jistý tím designem, ale už bych to neměnil. Hezky se třpytí a celkově je to už gut pro mě. Ale musel jsem si taky zvykat. Čekal jsem spíš kritiku "že to není origo".