Rád by som založil nové téma ohladom skúseností s PU vložkami nápravnice u P2. Potreboval by som sa zbaviť extrémne tvrdého podvozku na S60. Ramená mám relatívne nové, vymené uloženia tlmičov aj s ložiskami. V stabíku nepozorujem nejaký vakl v uložení či už na zemi alebo keď je vyvesený. Kosti tiež bez vaklu. V zákrutách auto neodskakuje takže nepredpokladám že by na tom tlmiče boli nejako špatne. Vôle v riadení a uložení celkovo mechoš neurčil.
Dalším neduhom čo pozorujem je takový divný pocit neistoty v riadení pri plnom kotli a vytočení volantu. Ukážková situácia je keď sa za niekým vlečem a chcem ho obehnúť. Podradím dam plný a prejdem do vedlajšieho pruhu. Ten prechod medzi pruhmi mám občas pocit, že si to robí, čo sa tomu zachce

Suma sumárum to všetko pripisujem práve unaveným silemblokom na nápravnici... Je moje uvažovanie správne? Riešil niekdo podobnú zbrklosť v riadení poprípadne tvrdosť podvozku?
Ideálne by som to rád vyriešil PU vložkami odtiaľto
https://www.rendcarparts.com/volvo/parts/3507923/RD3507923P
Má niekdo snimi skúsenosti? Nejak mi je podozrivá cena, kde ma 4ks vyjdú lacnejšie aj s poštovným ako dva kusy všade inde

Ďalej ma zaujíma tá poznámka o použití 2 vs 4ks s efektom na pohodlnosť. Riešil to niekto výmenou len dvoch kusov, resp odstraňoval dva kusy lebo to bolo príliš tvrdé ?
Dík
Pongo