Ty seš mi vtipálek za půl mega, dovedeš si představit tu diskuzi kdybych ho tu umístil třeba za 399. To bych se dozvěděl jak je to stará bezcenná vrána a že za ty prachy si každý kdyby měl koupil úplně jinačí auto.
Hodiny boží, ty by se daly obratem střeli s dekorem za 10k a jen by se po nich zaprášilo, takže kdo uvažuje o koupi, muže si tím zajistit kapitál na případný servis
Jojo, kvůli hodin a masáží bych jí bral
Má s tím už někdo reálné zkušenosti, jak masáž vlastně funguje?
Je mi jasné, že to nebude jak od náctileté Thajky
Myslel jsem si že jsou tam elektromotory které dělají tu masáž, ale je to kompresorem který to dofukuje. Jedna masáž mi přestala jít a v servise mi řekli že jsem měl po demontáži sedadla při skříplou hadičku se vzduchem. tak se domnívám, že tam bude někde kompresorek a ten to bude foukat.
Domnívám se, že kamarád se byl na tomto kusu podívat, ale utekl od toho. Spousta nesrovnalostí. Pokud by někdo vážně uvažoval o koupi, tak zjistím co tam bylo špatně.
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta
PINĎABC píše: 17 úno 2021 12:34
Myslel jsem si že jsou tam elektromotory které dělají tu masáž, ale je to kompresorem který to dofukuje. Jedna masáž mi přestala jít a v servise mi řekli že jsem měl po demontáži sedadla při skříplou hadičku se vzduchem. tak se domnívám, že tam bude někde kompresorek a ten to bude foukat.
Tady je krásně vidět, jak ty měchy vypadají a co tu masáž vlastně dělá - čas 6:50
Saaakra ty nové kola z SPA ji pásnou. Jenom bych vnitřní lakované dřevo nebo to je umělé? Vyměnil za to matné. Když to udělá, tak ji za 11tis Ojro vezmu.
PINĎABC píše: 17 úno 2021 12:34
Sup píše: 17 úno 2021 13:32
Saaakra ty nové kola z SPA ji pásnou. Jenom bych vnitřní lakované dřevo nebo to je umělé? Vyměnil za to matné. Když to udělá, tak ji za 11tis Ojro vezmu.
Mě třeba zrovna ty SPA obry na to nesedí...už se to z toho auta snaží dělat něco co není. Anebo bych to musel brát jako tuning a to mi k S80 zase nesedí...fakt nevím nevím, za mě ne.
Rozhodně nedávat R20, chtěl jsem už jsem měl i rezervované kola, ale byl jsem člověkem co je má obuté odrazen výrazně zhoršeným komfortem.
Vypadá to ovšem neskutečně pěkně!
Domnívám se, že kamarád se byl na tomto kusu podívat, ale utekl od toho. Spousta nesrovnalostí. Pokud by někdo vážně uvažoval o koupi, tak zjistím co tam bylo špatně.
PINĎABC píše: 17 úno 2021 18:56
Stále nechápu, sedadlo se znovu vyndalo, hadička se dala tak ať není skripnuta a vše funguje jak má. Jupí jou
To jsem přehlédl, promiň.
Tak super
Až bude tedy na prodej, hlásím se jako první.
Pohádka od Wericha Sen.
Citace:
Koukáte jakoby jste ten dům chtěl koupit.
Jen jestli je já prodej!?
Za peníze je všechno k mání milej pane.
Denně projíždím inzerci a onanuji nad potenciálním nahradnikem. Jsem si vědom že všechno bude chtít kupu investic a to co bych za S80 mohl dostat, je žertovně málo a by ji něco mohlo důstojné nahradit. Nicméně nabídkám seriózním se nebráním. Ovšem kupující si kupuje stav a ne uznání a prestiž kolemjdoucích ta jde pořídit i za čtvrtinu toho co bych si k jednání představoval. Bohužel.
Bouráno na přední pravou stranu a špatně opraveno, zadní náprava v zatáčkách vydávala divné zvuky. Je to přes rok, co se byl kamarád podívat a chtěl koupit.
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta
PINĎABC píše: 17 úno 2021 21:36
Pohádka od Wericha Sen.
Citace:
Koukáte jakoby jste ten dům chtěl koupit.
Jen jestli je já prodej!?
Za peníze je všechno k mání milej pane.
Denně projíždím inzerci a onanuji nad potenciálním nahradnikem. Jsem si vědom že všechno bude chtít kupu investic a to co bych za S80 mohl dostat, je žertovně málo a by ji něco mohlo důstojné nahradit. Nicméně nabídkám seriózním se nebráním. Ovšem kupující si kupuje stav a ne uznání a prestiž kolemjdoucích ta jde pořídit i za čtvrtinu toho co bych si k jednání představoval. Bohužel.
Ne, teď samozřejmě ne, měl jsem velké výdaje a ještě jsem se z toho nevzpamatoval
Když by ale do budoucna.. a neobjevila se do té doby pěkná V8 líbila by se mi do stáje k černé V70
Navíc ten tvůj interiér je boží