jirka87 píše: 24 pro 2020 00:09 Neni to nejaka Anglie? Ten volant mi prijde mirne nezaostrenej,tak si rikam, jestli neni dal.
Tohle byl docela postřeh, ale jen pro to, že Petr obrázek obrátil, aby se blbě hledal googlem

jirka87 píše: 24 pro 2020 00:09 Neni to nejaka Anglie? Ten volant mi prijde mirne nezaostrenej,tak si rikam, jestli neni dal.
já nevim jo, třeba se něco změnilo, ale nebylo pravidlem hádanek, že strejda gůgl atp se nesmí použít?Romulusw píše: 24 pro 2020 08:41 Chvíli mi to trvalo, ale je to SAAB Catherina GT
Tohle byl docela postřeh, ale jen pro to, že Petr obrázek obrátil, aby se blbě hledal googlem![]()
Děkuji, děkuji, přestože mám nejraději vzduchem chlazenou minulost Volkswagenu, tak lehký přesah mám i kousek dál...
Toto pravidlo dodržuji. Třeba konkrétně tuto hádanku jsem si ověřoval v literatuře, ale až po napsání odpovědi.Pedrozo píše: 25 pro 2020 22:37já nevim jo, třeba se něco změnilo, ale nebylo pravidlem hádanek, že strejda gůgl atp se nesmí použít?buď vim z hlavy nebo ne...
Uživatelé procházející toto fórum: Majkl1