Jak jsem napsal, ARD mi tuto úpravu veskrze doporučilo, rozhodně nerozporovalo - mám stále uložené maily, které to dosvědčují. Všimněte si, že píšu o ARD, ne o českém zastoupení.
Nicméně mám i komunikaci s D5T5, která nevyznívá zcela tak, jak píšeš teď, ale už podruhé píšu, je to fuk. Nemá smysl brečet nad rozlitym mlíkem.
Šlo mi jen o tu spojku. Spálit ji nebylo kdy a kde, s autem se v podstatě nejezdilo. 1x týdně kvůli baterce a provozním kapalinám. Jinak nebyl důvod, auto se nechovalo korektně,
jak jsem tě tehdy upozorňoval. V srpnu to při výjmečný cestě na Šumavu vygradovalo a fouklo těsnění. Za tu dobu nájezd max 2000km, motor neopravitelný kvůli rozšíření 2. 3.
válce v tisícinách milimetrů. Tolik ve zkratce co se s autem zhruba dělo.
Bylo by od tebe šlechetné, kdybys mi v budoucnu bezplatně zprovoznil SW pro bufíka,
pokud se někdy rozhoupu a koupím ho. Takové gentlemanské gesto, protože pravda bude
někde uprostřed a nic neni úplně černobílý, což? těch nouzáků jsme si prošli společně dost, asi nám Volvo říkalo, hele vole, takhle ne. A stopku má v takovém případě dát výpravčí,
ne běžný řidič, playboy Eda, co chce, aby to jakože jelo a táhlo vocpodu jako Ofce f čipu!