Kde jsem psal, že úhlovka nebo tisícihran odejde dřív, pokud budou rozdílné pneu?Romulusw píše: 03 lis 2020 15:24 Já bych to tak černě s těma rozdílnejma gumama neviděl. Když bude rozdíl nějaký usmolených pár % ve prospěch předku , tak to haldex nepozná. Bude spínat později (u trojky a možná i u čtyřky) jinak se chová jako volnoběžka.
Když budou větší kola vzadu, ale kdo by si dával lepší vzorek dozadu, že? tak se to bude trochu připínat, ale větší moment jak při každým rozjetím a pořádným naložením tam stejně nebude, tak proč by měla úhlovka nebo tisícihran odejít dřív?
Psal jsem, že odejdou dřív, pokud budu pálit gumy na parkovištích u obchodních center

Sám Haldex, resp. Borg Warner uvádí, že by rozdíly mezi pneumatikami vpředu a vzadu měly být max nějakých 5% obvodu. Není to náhodou kvůli tomu, že Haldex spíná při vyhodnocení rozdílných otáček mezi nápravami? Takže když budu mít rozdíl v obvodu pneu, tak budu mít rozdílné otáčky a Haldex bude sepnutý pořád a na to stavěný není?
Nicméně u těchto požadavků na stejné pneu vpředu a vzadu vycházím hlavně z manuálů k autům - BMW, Volvo, Subaru.