Zdravím všechny, dnes večer mi volala mamka, ze měli s manželem autonehodu na sjezdu na Plzeňskou dálnici v Praze. Vyletěli s autem přes nějaký pangejt betonový do pole. Teď je prý naložila odtahovka a auto vezou do Auto Volf v Plzni a je vyhodí doma v Plzni. Nebo někde v Plzni a oni dojedou dom. Jeli z Moravy z Velkých Karlovic. Chci se zeptat, zda je někdo, kdo by jim případně pomohl v Plzni poradit,co je potřeba sehnat za díly nebo to zhlédnout a říct, zda to ma cenu opravovat nebo ne? Ja ze Zlína toho moc nevyřeším a oni tomu nerozumí. V Auto Volf jim asi řeknou, ze to nemá cenu opravovat.. Nevím, nevidel jsem to auto. Rekl jsem jim, at to případně dotáhnou pak z Auto Volf k nim do garáže a pak kdyby to nešlo opravit by se to asi rozebralo nebo sehnalo auto bez papírů třeba, nevím.
Jestli nekdo máte v Auto Volf známosti, tak dejte vědět. Jde mi o to, aby někdo odhadl a sepsal rozsah škody a co je potřeba opravit nebo zda to ma vůbec cenu.. Jestli je motor a převodovka ok nebo ne, atd..
Auto ma právě najeto jen poctivých asi 130 tisíc km... Ročník 1990, busovka. Mamka ho má od roku 2006, jel jsem s ni pro něho tehdy do Prahy a melo najeto 59000 km a bylo jak nové tehdy.
Kdyby to bylo někde u nas, tak bych ho dotáhl ke me do zahrady, ale bohužel je to na druhém konci republiky...
Hlavně, ze jeli v tanku a nic se jim nestalo.