dneska odpoledne, když jsem chtěl jet se svojí V70, r.v. 1997, 2,5 TD z práce tak jsem přišel k autu, odemknul a zjistil, že na palubce nesvítí vůbec nic, normálně jsou vidět najeté kilometry, zkusil jsem klíčkem otočit a nic, palubka mrtvá, žádný start.
Po vytažení se LCD krystaly na palubce rozblikali jak Las Vegas, když jsem zastrčil klíček tak zhasla, když jsem vyndal klíček tak se rozsvítili všechny krystaly a LEDka u výstrahy nízké teploty a takhle to svítilo dalších 5minut, po uzasunutí klíčku se to zase rozblikalo nebo zhaslo.
Prostě když dám klíček do první polohy tak nenaběhne žádná kontrolka, odpojení baterky nemělo efekt, trochu se bojím, že to bude spínací skříňka nebo něco přímo v palubce.
Už mi to jednou udělalo, ale parkrát jsem protočil klíček a dobrý, delší dobu se mi stává, že během jízdy mi palubní elektrika na zlomek vteřiny komplet vypadne, palubka, světla, rádio..., takhle si to problikne třeba 3x a chvíli zase dobrý, dost často se po takovémto probliknutí rozsvítí Tracs a Abs kontrolky, ale jednotkou by to nemělo být, ta už byla opravovaná.
Altík jsem nechával přeměřit a ten je v pořádku, občas mi začne klepat motor a do rytmu klepání bliká podsvícení palubky a přední světla.
Už delší dobu se snažím zjistit co to je, ale zatím bez úspěchu.
Předem díky za rady