Částečně foceno v NKP Dolní oblast Vítkovice...(vlastně jen poslední fotka...)

Gratulace
 Gratulace 

Děkuji...metju píše:Nechci urazit ostatný gaykchár majitele, ale tohle je asi nej S60 co jsem tu viděl !! Nebo druhá nejlepší ?Gratulace

x 1
 x 1

Nejsem žádný profi fotografLogan píše:I když šedesátkám taky zrovna neholduju, tato je super! Na fotkách mě ruší víc, než jen červená na kouli, ale jsou taky pěkný...
 , ale nechám si poradit. Co je teda jinak než má být?
, ale nechám si poradit. Co je teda jinak než má být? 

Červený losíci?ruprecht píše:... Co je teda jinak než má být?

x 1
 x 1Taky nejsem profík a v žádném případě jsem to nemyslel nijak zle.ruprecht píše:Nejsem žádný profi fotograf, ale nechám si poradit. Co je teda jinak než má být?
 Ba naopak, jsou vysoko nad průměrem fóra. Těžko můžu určovat, co je jinak, než má být - jak už jsem říkal, taky nejsu profík.
 Ba naopak, jsou vysoko nad průměrem fóra. Těžko můžu určovat, co je jinak, než má být - jak už jsem říkal, taky nejsu profík.  

x 1
 x 1 Ale jinak super, Ruprechte!
 Ale jinak super, Ruprechte! 

x 1
 x 1 Ta druhá - "odcházení"... Parádička.
 Ta druhá - "odcházení"... Parádička. 

hele každá rada dobrábeatle píše:taky nejsem Vuubec dobry ve foceni,
ale muj koment
moc hezke
co zlepsit
mimo to co bylo receno vyse, bych sel blize k objektu
prirucka pro nefotografy rika, obekt zajmu - pribehu - by mel zabirat 1/3 plochy fotky
A ted do mne
B
 . Takže bude další pokus... (Na studování příruček prsostě nemám čas, ale pokud něco doporučíš, tak přečtu
. Takže bude další pokus... (Na studování příruček prsostě nemám čas, ale pokud něco doporučíš, tak přečtu  ) já už mám tak problém pochopit všechno, co ta zrcadlovka umí...
 ) já už mám tak problém pochopit všechno, co ta zrcadlovka umí... 

Urvanej píše:Hele tohle neni fotografická onanie o nejlepší fotku, ale o autě a to je fakt hezký.
Mi jeden "šikovnej" fotograf povídal: "Amatér řeší jakej foťák, profík jakej objektiv a machr světlo."

) nechal nakonfigurovat celkem kuriózně: 2,5 litrový šestiválec, Mkový podvozek (tzn. tlumiče, samosvorný diferenciál a kola), Mkové sedačky (karamelová kůže), lepší audio a poměrně málo vídaná barva "NACHTBLAU METALLIC", která je na slunci modrá a za soumraku černá. Kdyby rovnou koupil Mko, vyšlo by jej to jen o málo dráž...
) nechal nakonfigurovat celkem kuriózně: 2,5 litrový šestiválec, Mkový podvozek (tzn. tlumiče, samosvorný diferenciál a kola), Mkové sedačky (karamelová kůže), lepší audio a poměrně málo vídaná barva "NACHTBLAU METALLIC", která je na slunci modrá a za soumraku černá. Kdyby rovnou koupil Mko, vyšlo by jej to jen o málo dráž... .
. 
 Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]