Volvisti a jejich zbraně :-)
- Autor
- Zpráva
-
Super video Dík
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
Jen tak mimochodem, je tu někdo, kdo si sám přebíjí "žrádlo" pro svého mazlíka? 

-
- Vůz: Volvo XC90 V8 + LPG 2005
Máme klubovou sadu pro 9luger. Děláme si klasiku na kropeni. Leč sada je v Opavě a já teď v Praze takže pákou už moc nehýbu a jen spotřebovávám.
-
- Vůz: XC90 2.4 D5 120 kW
Také se tomu trochu věnuju, jak puškovým tak pistolovým nábojům 

-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
Jako sběratelská je do budoucnosti zajímavá, ale na obranu bych ji nebral - když pominu že je vzhledem k průbojnosti nebezpečná pro civilisty tak z hlediska zastavení protivníka to bude nic moc - na to aby fungoval střelný kanál jako u dlouhých je to pořád hodně pomalé.zorg1 píše:Zdravím Vás nemá niekto skúsenosť s touto zbraňou ?
FN Five-seveN® , kal. 5,7x28mm
https://www.polovnictvoterem.sk/n/five-seven
mám o ňu veľký záujem.
Každopádně jsou tyhle zapomenuté zbraně pěkné i takhle nové..
https://www.youtube.com/watch?v=Z24qwPoCqUo
-
- Vůz: Volvo XC90 V8 + LPG 2005
Po letech jsem konečně sehnal všechny chybějící díly skládačky. Teda skoro ještě chybí sumka, náhradní zásobník dokompletovat sadu pro čištění a údržbu
Při chvilce se vrhnu na opravu pažby ten skladovací lak už se mi nelíbí.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Nevlastní niekto Glock 43X ?
Neviem aký je na veľkú ruku, verím že by mal byť ok . Včera som skúšal Glock 48 slim line. Parádny na skryté nosenie.
Neviem aký je na veľkú ruku, verím že by mal byť ok . Včera som skúšal Glock 48 slim line. Parádny na skryté nosenie.
-
- Vůz: 2002 Volvo S80 T6 LPG BRC
Zbraň? Má píseň je má zbraň! V loutnu udeřím, zlaté struny rozezvučím, a bude po boji.
-
Co se týká nošení tak je to hodně znát oproti g19. Prostě o malej kousek hubenější a o velkej kus příjemnější na nošení. Drží se normálně.
Každopádně bych určitě zkusil i Walther PPS m2 a to jsem přitom Glockař.. Ta egronomie je příjemější, tohle si stejně musíš ošahat sám.
Každopádně bych určitě zkusil i Walther PPS m2 a to jsem přitom Glockař.. Ta egronomie je příjemější, tohle si stejně musíš ošahat sám.
-
- Vůz: V70 III D3 AT '12
Než se všichni opupínkují nad zdrojem, tak jde o obsah.
https://aeronet.cz/news/video-vaclav-klaus-ml-na-tiskovce-trikolory-odpalil-bombu-ze-ktere-se-poslanci-spd-a-kscm-doslova-obsypou-vyzva-na-bojkot-a-odpor-proti-zbytecnemu-hamackovu-zakonu-proti-domobranam-a-na-omezen/
https://aeronet.cz/news/video-vaclav-klaus-ml-na-tiskovce-trikolory-odpalil-bombu-ze-ktere-se-poslanci-spd-a-kscm-doslova-obsypou-vyzva-na-bojkot-a-odpor-proti-zbytecnemu-hamackovu-zakonu-proti-domobranam-a-na-omezen/
bylo 760 GLE 2.4 TD 1986,V70I 2.4 Tdi 1999, V70II 2.5TDI 01 man.
-
Tak se taky připravuji
postavil jsem si jednooperák a koupil jsem jen matrice. Z čeho to je, to je jasné a pracuje to naprosto dokonale

-
Máš úplnú pravdu Walther má hlboký úchop. Je to paráda. Mieridlá mi nesedeli. Spúšť OK.Munga píše:Co se týká nošení tak je to hodně znát oproti g19. Prostě o malej kousek hubenější a o velkej kus příjemnější na nošení. Drží se normálně.
-
- Vůz: V40 1.9D 75kW
Vapik píše:Po letech jsem konečně sehnal všechny chybějící díly skládačky. Teda skoro ještě chybí sumka, náhradní zásobník dokompletovat sadu pro čištění a údržbu![]()
Moc pěknej kousek

bylo:
Volvo V40 07/2002, 1,9D 75kW manuál, Sport
Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Volvo S80 01/2007, 3,2 175kW AWD automat, Summum
Volvo XC90 08/2008, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Volvo XC90 03/2025, 2,0 184 kW AWD automat, Ultra
bylo:
Volvo V40 07/2002, 1,9D 75kW manuál, Sport
Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
-
Tak z čeho to je mě teda jasné není, ale vypadá to moc pěkně - mohl bys to trochu rozvést?Romulusw píše:Tak se taky připravujipostavil jsem si jednooperák a koupil jsem jen matrice. Z čeho to je, to je jasné a pracuje to naprosto dokonale
Také jaký je rozdíl třeba proti jednooperáku od Lee.
-
To je 50 let starý stojan na vrtačku narex, který se dal použít i jako malý soustruh na dřevo, který se mi válel v dílně.Munga píše: Tak z čeho to je mě teda jasné není, ale vypadá to moc pěkně - mohl bys to trochu rozvést?
Také jaký je rozdíl třeba proti jednooperáku od Lee.
A rozdíl proti jednooperáku od LEE není žádný, jen že to nestálo 15 stovek a mám dobrý pocit, že takový drobnosti si ještě dokážu pořídit sám,
holt výchova socikem

Jen ten odstín barvy na fotce nevyšel. Je to odstín "TEKTRONIX"
-
Tak to jo, bude to pevnější než základní Lee. Dobrý nápad - ted´jen sehnat nějaký nešizený soc. stojan.
Jak tam jsou matrice uchyceny a jak lehko jdou měnit?
Jak tam jsou matrice uchyceny a jak lehko jdou měnit?
-
Matrice jsou zašroubované v duralovém "špuntu", který se snadno vymění povolením páčky. Je to místo, kam normálně přijde vrtačka.
-
- Vůz: XC90 2.4 D5 120 kW
Jen se připrav na to, že přebíjet pistolový náboje na jednooperáku je strašná pruda
A jak jsi vyřešil zápalkování?

A jak jsi vyřešil zápalkování?
-
Zrovna na tom pracuju
jiný spodek, který bude v jedné operaci s roztažením a navážkou.
Nepočítám, že bych produkoval tisíce měsíčně, ale chci střílet olovem a za pár korun. A baví mě "něco"vymejšlet

Nepočítám, že bych produkoval tisíce měsíčně, ale chci střílet olovem a za pár korun. A baví mě "něco"vymejšlet

-
Vzorek z první vlastní "várky" 

-
Gratuluju
Takže to olovo je opravdu olovo. Jen bacha na vývrt, třeba polygon moc olovo nemusí.

Takže to olovo je opravdu olovo. Jen bacha na vývrt, třeba polygon moc olovo nemusí.
-
Já mám drážkovanou a ty střely poctivě mazané.
Jinak, 21. nebo 22. února mám v plánu návštěvu střelnice magnum v Sedlci (dopoledne, kolem 10té hodiny), nešel by někdo? Můžem uspořádat turnaj
Jinak, 21. nebo 22. února mám v plánu návštěvu střelnice magnum v Sedlci (dopoledne, kolem 10té hodiny), nešel by někdo? Můžem uspořádat turnaj

-
S Trojanem se znám,ale dlouho jsem tam nebyl - kámoš říkal že už je plno i tam. Prý tam posledně čekal tak dlouho na dráhu že to vzdal. Jestli nemám 22. veterináře tak bych zašel.
Nedávno jsem byl po dlouhé době na Spořilově (u lovčího Huberta) a je to tam pořád stejné a v pohodě. Bohužel je potřeba dost dopředu bloknout termín - EU a naši přizdisráči postrašily zákazem zbraní a efekt je že zbraně nakoupilo množství lidí kteří ji vlastně ani vůbec neplánovali. No a teď je všude plno..
Nedávno jsem byl po dlouhé době na Spořilově (u lovčího Huberta) a je to tam pořád stejné a v pohodě. Bohužel je potřeba dost dopředu bloknout termín - EU a naši přizdisráči postrašily zákazem zbraní a efekt je že zbraně nakoupilo množství lidí kteří ji vlastně ani vůbec neplánovali. No a teď je všude plno..
-
Pro ty co neznají tak Trojan vede tu střelnici a je to mistr střelec z pistole. Jezdí po světě a vyhrává, není už nejmladší a když jsme si před pár lety povídali o vadách zraku a já se ptal že má brýle a takhle vyhrává tak on na to že brýle problém není, ale že teď jak zestárl tak se ještě dost zlepšil.
Tomu jsem se fakt divil a na otázku jak je to možné mi odvětil že prostě získal klid...
Tohle je pozitivní zpráva do budoucnosti že třeba ve střelbě to bude časem ještě lepší
Tomu jsem se fakt divil a na otázku jak je to možné mi odvětil že prostě získal klid...
Tohle je pozitivní zpráva do budoucnosti že třeba ve střelbě to bude časem ještě lepší

-
Já tam chodím nejraději v pátek kolem desáté, to je tam volno a vyhovuje mi, že je tam denní světlo,
S těma očima to je na levačku, mám brýle na blízko a bez nich nevidím mířidla. S nima mám zase rozmazaný terč, ale to je jediná možnost jak něco nastřílet. A lepší to nebude
S těma očima to je na levačku, mám brýle na blízko a bez nich nevidím mířidla. S nima mám zase rozmazaný terč, ale to je jediná možnost jak něco nastřílet. A lepší to nebude