barva: taxi weiß
motor: 5252T, automat AW50-42
rok výroby: 1999
Současný nájezd: 337 280km
Nevím jestli je to skutečný nájezd, ale vzhledem k tomu, že auto sloužilo jako taxi jen první 2 roky, tak bych tomu věřil. poté bylo přepsáno na manželku taxikáře a sloužilo jako druhé auto.
země původu: Německo
v ČR 1. majitel
Výbava: Socka edition. Manuální klima, vylítanej interiér, hadrový sedačky bez výhřevu.
Alu kola letní Meteor, zimní Columba.
klady: Moje 1. Volvo.

zápory: Vylítanej taxík, takže interiér a exteriér mají hodně za sebou, ale po technický stránce auto funguje pořád dobře.
Rozhodl jsem se představit moje 1. Volvo.
Auto není žádná voňafka, ale za věrný služby si zaslouží svojí galerii.

Sjezdil jsem tenkrát půl Německa, abych si nakonec přivezl poslední auto ze seznamu.
Taxík na plecháčích. Interiér i exteriér nic moc, ale po technický stránce bylo výborný a já tenkrát potřeboval levný auto, co bude sloužit.
V létě 2017 odešel automat a já už byl rozhodnutej ho sešrotovat.
Jako náhradu jsem pořídil Dunkelrot.
Potom se mi ale naskytla možnost levný výměny automatu a já si tenkrát řekl, že do toho půjdu a bude auto na práci a pro manželku (to jsem ještě nevěděl, že přibudou ještě 3 další

V současný době se auto chystá na větší údržbu.
Na autě se za celou dobu co ho mám dělala jen běžná údržba.
Doplnil jsem jen pár věcí co mi v autě chyběli.
Originál rádio, tažný.
Jak už bylo řečeno, v autě je druhý automat, který zatím řadí hladce a sametově.
Momentálně se chystám na:
Brzdy:
Přední i zadní třmeny, desky Ferodo DS Performance, panceřový hadice, lanovody, hlavní brzdovej válec, vývěva, proplach.
Podvozek:
Přední tlumiče B4 včetně horního uložení, pružiny (zadek byl dělaný vloni).
Motor:
Rozvody včetně řemenice a volnoběžky, sundat a vyčistit vanu + šrouby na klice a kontrola trysek osrřiku pístů, kontrola a seřízení vstřiků, žhavičky včetně příhřevu vody, celková kontrola, filtry, olej.
Další věci:
Oprava výfuku
Instalace lepších sedaček z Dunkelrotu (v elektrice, s výhřevem).
Do budoucna:
Instalace přídavných světel
Instalace mlhovek
Možná lakování odřených nárazníků (doma v garáži)