Potrebujem nahradit odchadzajuci (5. a 6. vyhadzuje von palivo a motor tlakuje do vody. jazdit sa s tym da.) B6304F v 960 MY92.
Zohnal som blok Z S80 MY99 znaceny B6304S3.
V mojom pripade budem motor riesit vymennym sposobom, tj stavbou druheho motora, pricom ten povodny stale jazdi v aute. eliminujem tym cas nepojazdnosti auta a casovy stres. nevyhodou je ze potrebujete zohnat ako motor z S80 tak aj z 960, resp 960II.
Z S80 je nanajvys vhodne este zobrat:
Odvetranie (este neviem ci sa hodi

Tlmic kmitov prednej remenice - teoreticky je mozne pouzit ten z 960, ale S80 ma inak riesene piesty, tak si myslim ze nebude uplne vhodny)
EDIT: Ale iba teoreticky, remenica ma ine "ET" a suchala by o kryt rozvodov, navyse by nesedela s drziakom prislusenstva. Takze remenica musi ist stara, z 960.
Zistene diferencie, ktore bude nutne vyriesit:
Narezat zavit do bloku pre rurku olejoveho filtra - 3/4''-16UNF. Original je tam samotesniaci zavit UNC, ale budete radi aj za UNF zavitnik

Zo sacej strany je treba narezat do bloku zavity (M8) pre uchyt motora. Je tam len jeden. Bude popisane samostatne.
Rozvody:
do S80 su 2 druhy remena lisiaceho sa poctom zubov. 6304F a S3 (s hydraulickym napinakom/tlmicom) ma 152 zubovy, novsie bloky 6294S s mechanickym napinakom (ala VW) maju 146 zubovy. Sirka v oboch pripadoch 28mm.
Starsie verzie B6304 s 23 a 25mm remenom maju 148 zubov. Novsie s 28mm remenom maju 152 zubov (vacsie remenice). Prve rocniky S80 maju este hydraulicky napinak, novsie uz integrovanu napinaciu kladku - zalezi aky blok zozeniete, neviem ci je blok pripraveny na obe moznosti.
Vodnu pumpu pouzijem 14 zubovu. 19 zubova je uz na novsie rozvody. 14 zubova ma kazdy treti zub vynechany a je drahsia

Hlava:
Vzhladom na fakt, ze stavajuca hlava, resp vacky su stavane na 21/23mm rozvody, ale blok motora uz na 28mm, zohnal som si hlavu z 960II/S90, MY 94+. Je dost mozne ze by stacili iba vymenit rozvodove kolesa, ale tuto moznost som neskumal.
S tym suvisi aj predny drziak uchytenia prislusenstva. Je nutne pouzit bud z verzie s 28mm rozvodmi, alebo ho vypodlozit tak, aby drazkovy remen pohonu prislusenstva nebol voci hlavnej remenici vyoseny. Ja som si zohnal novsi drziak.