Super, díky moc! Nevadí ti absence GPS? Jinak vypadá v pohodě i verze "mini", ale jednu z nich asi vezmu.
Diky!
Super, díky moc! Nevadí ti absence GPS? Jinak vypadá v pohodě i verze "mini", ale jednu z nich asi vezmu.
Za ty peníze tedy nevadí. Vzhledem k tomu, že GPS má standardně odchylku, tak obraz je plně dostačující.butcherson píše:Super, díky moc! Nevadí ti absence GPS? Jinak vypadá v pohodě i verze "mini", ale jednu z nich asi vezmu.
Diky!
x 1Pošli odkaz na kameru prosím.raolsa píše:Tak dneska poprvé vyzkoušena kamera Viofo A119 V3 v "ostrém" provozu (byl jsem pro balík a na myčce) a asi dobrý. Značky čitelný, akorát když jsem jel zpátky, tak už bylo méně světla a značky už tak čitelné nebyly. Jsem zvědavý na noční záběry.
Když to srovnám s výše postovaným záběrem z 70mai, tak bych řekl, že obraz je u mne lepší, není tak přepálený a přeostřený. Ale musel bych si oba záběry pustit vedle sebe, aby to bylo spravedlivé.
x 1Ta cena za dual kameru je dost dobra. Reference taky vypadaji dobre! Tak su zvedavej..gigy píše:Radek má tohle:
https://www.aliexpress.com/item/33030968874.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.face1e98lCeKhs&algo_pvid=9fafcc3f-6633-433b-8830-9318244dcadb&algo_expid=9fafcc3f-6633-433b-8830-9318244dcadb-8&btsid=0f6bc0af-e190-47e9-82ea-dd8bf459ab24&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_53
Já teď zkusil objednat tuhle, recenze má topový, tak uvidíme, podám hlášení
https://www.aliexpress.com/item/32883589700.html?spm=a2g01.12375326.layer-is9wlp.1.65c667d0pZHjCK&gps-id=5895473&scm=1007.20780.155587.0&scm_id=1007.20780.155587.0&scm-url=1007.20780.155587.0&pvid=1ed2a67c-3798-4f76-a313-42aee59e3b7c
Nevim no, ale za 2 litry to uz bych si par stovek priplatil a vzal A119V3... 2K rozliseni, bezkonkurencni kvalita obrazu v noci, GPS v zakladu a pravej parkovaci mod za to stoji.ostruvek píše:Tak jsem si nakonec k Vánocům daroval TrueCam H5 ...
x 1Ta noc je na to, ze si mimo jakykoliv poulicni osvetleni, perfektni, ukaz mi kameru ktera bude mit lepsi nocni zaznam.raolsa píše: Na tom nočním toho moc vidět není. Myslel jsem, že to bude lepší. SPZ nečitelné
Ale nevím jestli nemám něco blbě nastavený.
x 1Máš pravdu, A119V3 vypadá hodně slušně. Mě H5 oslovila hlavně svou malou velikostí a dobrými referencemi.Teflon_490 píše:Nevim no, ale za 2 litry to uz bych si par stovek priplatil a vzal A119V3... 2K rozliseni, bezkonkurencni kvalita obrazu v noci, GPS v zakladu a pravej parkovaci mod za to stoji.ostruvek píše:Tak jsem si nakonec k Vánocům daroval TrueCam H5 ...
Podle me budget kamery maji smysl pokud stoji tak okolo litru, za vic uz pak plnotucnou kamerku.
x 1V tomhle je prave o krok vepredu 4K...tam jde totiz SPZ precist docela dost dopredu, kde to jeste neni ovlivneny motion blurem...na nizsim rozliseni to prectes az je auto bliz k tobe, ale to uz je taky znacka tak nasvicena, ze text neni videt + je tam v noci silenej motion blur. S 4K tu znacku prectes na takovou dalku, kde se to jeste jevi jako kdyby to auto pred tebou prakticky stalo. Ale taky to neni vsespasny a mnohdy to precist stejne nejde, zalezi na okolnim nasviceni. 4K ma ale zase daleko horsi celkovou kvalitu obrazu v noci, hlavne kvuli velkymu sumu, kterej se u cipu s nizsim rozlisenim dari lip ukocirovat.raolsa píše:Ono to není lepší ani v osvětleným městě. Tam jsou k přečtení pouze SPZ aut který jednou přede mnou, ale protijedoucí ani ťuk.
Dal jsem ho manželce do Yarise a ten to má okolo zrcátka začerněné tak není skoro vidět , ale když jsem zkoušel na XC60 kde je ze zhora čiré okno tak nic moc.raolsa píše:To Viofo je malinký, za zrcátkem ho zevnitř vůbec nevidím. Z venku trochu vidět je.
Pokud vzpomenu tak to zítra nafotím.
WDR jsem zapl.Teflon_490 píše:Tam neni moc co nastavovat. Jedine vyzkouset zapnout HDR (nekde jako WDR), mozna jemne ubrat expozici a bitrate na maximum. To je cely.
Asi blbej dotaz, ale da se nejak u tech kamer s displejem implicitne nastavit, aby se nezapinal displej? Zni to mozna divne, ale ja nejak nechci, aby to porad svitilo (a na miste spolujezdce by me to vadilo).gigy píše:Ja bral jen tu přední základní bez dual kamery
x 1Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé