V tom případě mě to těší dvojnásob!Rosssi píše:jinak po pravde, zrovna tvoje dvojka me hodne inspirovala, ze bych chtel taky nejakou, jeste zvazuju tu SPZ na prani, ze by 245 VOLVO.

A značka 245 V0LV0 by Tvojí dvojce rozhodně slušela.

V tom případě mě to těší dvojnásob!Rosssi píše:jinak po pravde, zrovna tvoje dvojka me hodne inspirovala, ze bych chtel taky nejakou, jeste zvazuju tu SPZ na prani, ze by 245 VOLVO.
no to ja vim ze by ji slusela, ale ta cenovkaPetr Marek píše:V tom případě mě to těší dvojnásob!Rosssi píše:jinak po pravde, zrovna tvoje dvojka me hodne inspirovala, ze bych chtel taky nejakou, jeste zvazuju tu SPZ na prani, ze by 245 VOLVO.
![]()
A značka 245 V0LV0 by Tvojí dvojce rozhodně slušela.
to je pravda ted to tam nemam, ale mohl bych koupitolivin píše:Rocnik 1993 bude mit eko za 5tis., neb uz je to Euro 1, tim jsem si jist. S veteranskou testaci bohuzel vzhledem k roku vyroby pocitat nemuzes.
K te znacce na prani - ja nevim, ale tyhle mladsi rocniky uz v pripade kombiku oznaceni 245 nemely. Aby to bylo stylove, musel bys mit na vratech neco takoveho:
A jo, v CR je vlastne na veterana aspon 30 letolivin píše:S veteranskou testaci bohuzel vzhledem k roku vyroby pocitat nemuzes.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé