Taky ne, na nápravách je vše měněno, vč. uložení tlumičůTod2 píše:Docela vržou ložiska uložení tlumičů...
Ty jsem taky tipoval, projížděl jsem mezi tím prstem, a nic. Ale mohl by se ten plech při jízdě a při zatáčení nějak ohýbat a tohle způsobovat? Jako klidně by to mohlo dělat, ale to by se přeci potom ohýbalo stejně a dělalo by to pokaždé. Nebo máš nějakou zkušenost? Třeba i někoho z okolí? Ten plech umí taky krásně rezonovatraolsa píše:Co štíty brzd? Ty taky dokážou pozlobit, když se někde skoro dotýkají kotoučů.
A jak daleko ho od toho asi tak máš? Nemůžu si dovolit po Tobě chtít, abys sundal kola a podíval se, ale nepamatuješ si to? Já to mám tak 1-2cm od toho, myslíš že to může stále škrtat? Je pravda, že každému tvrdím, že to dělá když se točí kola, takže bo bude něco v závislosti na tom. Zkusím se na to podívat, ale zase nechci ty plechy ohýbat nějak na krev.jancho píše:Taky jsem pro štíty brzd. Měl jsem přesně ty samé příznaky. Kovové skřípání při pomalé jízdě, zejména při parkování.
V servisu jako na potvoru nic. Já pořád mlel tu svou, že dle zvuku to bude štít brzd. A taky že jo, ohnuli mi ho tam omylem při výměně čepu.
Lehce jsem ho rukou odtáhli a od té doby klid.
A nedělá Ti to stejné, viď? To mi přijde zvláštní, mám to taky tak, skoro si myslím jestli se mi ten plech za jízdy neohýbá, ale na to je moc silný. Nahoře je takový prolisek, tam to je ještě o kousek blíž, ale stejně to neškrtá, když tam projedu prstem. Musím to zkusit ještě jednou, sundat kolo a pořádně to projet. Ale ty brzdy jsme měnili před 14 dnama, to bych si všimnul, ještě jsem to kontroloval. Tak znovu a lépeTod2 píše:tak mezeru štít-kotouč mám docela malou, určitě tam nestrčím prst
Kroužek ABS? Tak to se přiznám, že ani nevím, kde je. Zkusím sundat to kolo a točit a uvidíme no. Zkusím se někoho zeptat na ten kroužek, popř. si tu vyhledat to vlákno. Díky moc.Tod2 píše:nedělá, ta mezera je opravdu pár milimetrů
asi sundat kolo a zkoušet...
ještě se tu řešil kroužek ABS, že taky lehce dřel...
Díky moc, vím jak jsou tu někteří alergický na to, když je někdo líný si vyhledat problém sám, tak jsem se ani nepovažoval ptát
Jasan, ani by mě nenapadlo zeptat se neslušně, je jasné, jak to skončíTod2 píše:já myslím, že když se zeptáš slušně, tak se tu najde dost lidí, kteří nemají problém pomoct jakkoliv
Tak to Tě zklamu, to si bohužel nepamatuji.Pitris V70 píše:A jak daleko ho od toho asi tak máš? Nemůžu si dovolit po Tobě chtít, abys sundal kola a podíval se, ale nepamatuješ si to? Já to mám tak 1-2cm od toho, myslíš že to může stále škrtat? Je pravda, že každému tvrdím, že to dělá když se točí kola, takže bo bude něco v závislosti na tom. Zkusím se na to podívat, ale zase nechci ty plechy ohýbat nějak na krev.jancho píše:Taky jsem pro štíty brzd. Měl jsem přesně ty samé příznaky. Kovové skřípání při pomalé jízdě, zejména při parkování.
V servisu jako na potvoru nic. Já pořád mlel tu svou, že dle zvuku to bude štít brzd. A taky že jo, ohnuli mi ho tam omylem při výměně čepu.
Lehce jsem ho rukou odtáhli a od té doby klid.
No zkusím to, jak to půjde, spíš jsem zvědavej, co to skutečně dělá. Je to fakt otrava a takový trochu potupný když to udělá někde, kde je víc lidí a všichni otočej hlavu na mějancho píše:Nám se to projevilo i na zvedáku, když byla kola vyvěšená.
Super, další poznatek, děkuji moc. Mě to taky dělá při menších rychlostech a otáčení, jak říkáš. Ale někdy to udělá i hned, jak se rozjedu, ale to je možná nepodstatné. Každopádně moc díky za tipmatejsid píše:A este to stale zacalo robit az po prejdeni 20-30km. Dovtedy nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé