Ak je to naisto VEA motor, tak poinformuj sa ohľadom rozvodov....Volvo znížilo predpísaný počet km na výmenu rozvodov...Fanda123 píše:Dobrý večer, mám prosbu uvažuji že bych vyměnil O2 za tuhle krásku
https://www.volvista.cz/nabidka-vuz/07300266-volvo-v70-d3-momentum-1-maj
Vím není to 5ti hrnekjde mi o motor je 110 kw past na past nebo slušnej motor?
Díky za info
Jedno máš jistý, 110kw tě doveze kam potřebuješ, ale nepočítej s tím, že to bude dravec a když ho naložíš čtyřčlennou rodinu a zaplníš kufr tak jsi dojel, na tak těžký auto je to dle mýho zoufale málo. Jezdil jsem s tím ve V60 a nic moc. Ideál kdyby to mělo minimálně 133kw nebo kolik se ty novější modely dělaly..Fanda123 píše:Dobrý večer, mám prosbu uvažuji že bych vyměnil O2 za tuhle krásku
https://www.volvista.cz/nabidka-vuz/07300266-volvo-v70-d3-momentum-1-maj
Vím není to 5ti hrnekjde mi o motor je 110 kw past na past nebo slušnej motor?
Díky za info
A jak je to se servisem benzínu, myslím dostupnost servisu (,kdo to umí kvalitně servisovat mimo autorizovaných servisů) a servisní intervaly a náklady? A kterou verzi v benzínu byste mi doporučil?gigy píše:kup benzín, ty D5ky cukaní po městě nesnáší a vyšlo by tě to časem draho.
hajnej píše:Ahoj a vítej mezi námi. Zkoušel jsi ty dva psy do XC60 nacpat? Nebylo by v tomto případě vhodnější XC90 nebo XC70?
Ohledně motoru - buď D5 bez DPF ročníky - 2005 nebo ten benzín. D5 s DPF bych v tom městě asi moc netrápil. Já jsem provozoval 3 měsíce auto na dojíždění do práce 8km jedna cesta a auto pak mělo snahu regenerovat za nesmyslných podmínek (a to jsem ho krmil bufíkem, co to šlo). XC90 benzín asi s tímto ročníkem, co chceš, neseženeš. Tam už se dělaly jen diesely. Nějaké benzínové XC70 T6 nebo 3.2 se sehnat dá. Ohledně servisu - v Plzni a okolí nic. Nejlbíže to máš do AV DÍLY.
gigy píše:Problém to servisovat nebude, ty AV díly jsou v pohodě, super poměr cena/výkon, dělají prakticky skoro jen volva a tahají i anglicaky na díly takže je většinou možnost si vybrat mezi novým a starším dílem ( většinou sami řeknou co má cenu a co ne) jsou mezi Prahou a Plzní, to máš oproti jiným ještě blízko
Jinak do XC60 se dávali v benzínu tuším 3.2 6ti válec atmosféra a T6 6ti válec 3.0 turbo. Ta T6 jede pekelně, 3.2 jsem nejel ale prý je to trochu línější než by člověk z papíru čekal. Je to atmosféra no. Spotřebu čekej u obou po městě 12+, někdo mě doplní určitě. Jinak myslím že ty motory jsou spolehlivý, o žádných velkých průserech jsem nikde nečetl.
U automatu to chce zjistit zda byl po 60k km menen olej a zda to řadí v pořádku za tepla i za studena.
viking85 píše:Ahoj,
koupil jsem si svoje prvni Volvo <3 XC60, RV 2012 a zvedavost mi neda, kolik stalo kdyz bylo nove, da se neco takoveho, alespon v rozsahu cen dohledat?
Diky moc.
Viktor
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]