Tomáš bude mít podle mého starší verzi převodovky M58, tam by to se sportovní spojkovou sadou mělo být jednoduší - alespoň takto jsem to
pochopil z rad od ostatních chlapů. Já mám nějakou "face-liftovanou" verzi M58 páč je to MY 07 a tam už je to složitější, sportovních sad
moc není.
Zatím mám nabídku od BSR na cca 42 000kč za silnější přítlačák, organickou lamelu a dvouhmotý setrvák od LUK + práce, popřípadě za
cca 50 000kč s dvouhmotou a přítlačákem od Švédského BSR. Další varianta je RENOVAK v Kostelci - paradoxně s nimi BSR spolupracuje
a rovnou nabídli, že to s nimi udělají společně (díly od RENOVAK, práce v BSR, ať auto zůstane v Praze)
Samostatná nabídka od RENOVAK vycházela na cca 46 000kč vč práce (Spojkový kit Exedy na úrovni dodávek do OE ze strany Exedy: 16132,- CZK + DPH
Kovokeramická lamela: 3690,- CZK + DPH, Celkem 23985,- CZK včetně DPH + setrvák LUK cca 16 000kč vč DPH + práce.
Dle BSR by tahle sada měla bez problémů zvládat 360 HP/500Nm (oni jí údajně měli v nějakém svém projektu drift car polazeném na 420HP a fungovala
bez problémů)
EDIT: teda jinak, ta sada byla v tý jejich slavný V70 II 2.5T polazený na 420HP - prej si pro tenhle brutální tuning ve Švédsku raději vybrali
2.5T F-L než místo aby vzali motor z V70 II R
Já to u nich nemohl udělat na klíč kvůli AWD
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=Hb48SIlfx8k"