Vodkaď si.
Z Brna.
Né, vodkaď si, za chvíli jdeš na scénu...

Rovněž souhlasím a též se mne líbí co napsal Zajsoft:IgorS píše:Tiež fandím! Je to zaujímavé čítanie.
To je marnypeter cz píše:Jen jestli nehledáš problém tam kde nenimyslim že už jsme tu řešili že minimálně lamela je stejná jako na R... a mají s tím snad čiplý eRka problém? Ani ne a tam je tuším skoro 500Nm.
Tak ono v tom problem mozna vidime, ale nemame ho, to jen ty budes mit polepeny 2.5T za cenu 3 seriovych eRekEjdou Rotacak píše:tak jsem si oživil ingliš a napsal do Sachsu a Exedy s podrobnym popisem technické specifikace vozu a požadavky na spojkovou sadu - uvidíme, co nabídnou.
Jinak Zajsofte, co se týče silnějšího přítlačáku, tuhle cestu mi nabízel Marra - v tomhle prostě váhám a tápu.
2 Danniel
žádný problém, pěkně napsánovymyslel jsem například vodu v prášku
![]()
Buď jsem lehkovážnej, nebo v tom chlapi vidíte větší problém než je, já prostě pořád věřim, že vyřešim spojku s dvouhmotou, doladí se/změní se dodavatel SW
a budu dělat vesele "hen! hen!"železo už tam je, zbejvá podovzek od KW a pár pičičáren
Já tuhle vazbu moc dobře chápuEjdou Rotacak píše: Tím spíš, když jsme si tady s 2.5T vypěstovali
úzkou citovou vazbu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé