Díky Dan
Hlavne po Praze, bezne do 5-0C je toho videt dost, technicky vzato, s beranici, etc se da i v minusu, na motorce sem taky jezdil v -15CDanniel74 píše:Ahoj, tak XC60 stále zůstává ve službě ..Aktuálně jsme na jihu u vody a mě tak napadlo, zda máte někdo zkušenost s celoročním provozováním C70 druhé generace? Do kolika stupňů ještě jezdíte bez střechy?
Díky Dan
Du si to schvalne prohlidnout do VIDA, jak je to poskladany, ale hadam, ze to bude sedet na nejakych dorazech, etc...Blade píše:Ja se sem privterim s takovou doplnujici otazkou, vcera jsem se s kolegou bavil na grilovacce o kabriich a dostali jsme se ke stahovani strechy, ja mu rikam ze stojim se svym v garazi se sundanou strechou a tim padem ji natahuji jen vyjimecne kdyz treba prijedu pred obchod pak, on mi oponoval tim ze udajne ma byt strecha porad natateny kdyz nejedes ze pry se pri slozene variante nejak vice namahaji ty casti co ji drzi, jaky mate na to nazor vy? mam strechu zavirat i v garazi kdyz treba 2 3 dny stojim?
Slozi se a zamkne se na dorazech? ...PINĎABC píše:Jestli to je fakt, že se ničí všelijaké dorazy atd. tak je to dle mě konstrukční chyba. střecha by se měla složit a zamknout v takové poloze aby se to nijak nenamáhalo. To aby se při koupi auta zajímal jestli jezdil předchozí majitel se složenou střechou a jestli ano tak ruce pryč.
Uživatelé procházející toto fórum: Blade