Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Důležitej poznatek po přestavbě - zmizeli jemný vibrace při rychlejší jízdě (120+).
Nevím čím konkrétně to bylo, jestli řemenice, silentbloky, vejfuk, nebo něco jinýho, ale jsem rád.
Tak já příště dám nějakou hnusnou fotku, aby to nebyla nuda.
Pořád nemůžu najít čas abych dotáhnul detaily.
Interiér není nastrojenej, potřebuju namontovat podběhy, zástěrky atd.
Příští tejden jedeme s manželkou na wellness, a potřeboval bych to před tím aspoň trochu nastrojit, tak uvidím jestli se něco povede.
Cau. Mas to pekne. Ja jsem na tom stejne... Vse mam tak na 80% hotove.... Nic dotazene na 100%. A to mamauto jedno....... Drzim palcepri dalsich upravach...
Novej klimakompresor, vysoušeč a příslušenství.
Taky jsem pořídil budík na turbo, abych věděl kolik to tlačí a nový čidlo tlaku turba z BMW.
Ještě musím koupit držák budíku (budíků) na A sloupek. Chci tam dát ještě jeden nebo dva budíky.
Nejspíš tlak a teplotu oleje.
IPD ma nejhezci drzak budiku. Ma je hezky rovnomerne rozdelene na celi sloupek. Vypada to nejlip. Ten co mam treba ja se taky da ale uz to neni tak hezky, mam vsechny tri budiky u sebe dole.... Za me IPD nejlepsi.