už jsem prošel několik návodů na vyndání převodovky z P80 a chci se zeptat někoho kdo má taky zkušenosti s vyndaváním převodovky v garážových podmínkách bez zvedáku. Budu svěšovat rám a pouštět motor dolů, dávat auto nahoru na kozičky a pak pracovat s napůl spuštěným motorem zespod. Případně jestli má někdo rady na co si dát pozor a co lze vynechat a co nevynechat.
Co mě napada a co se chci zeptat:
Vodu z chladiče předpokládám vypustit a sundat hadici vedoucí z bloku do spodku chladiče
Dvě hadice k radiátoru topení do kabiny(vedou skrz firewall) - sundavat nebo je to zbytečné?
Startér - je nutné ho vytáhnout z převodovky, nebo stačí pouze vyndat šrouby mezi převodovkou a startérem a převodovku z něj potom se vším vysunout a následně při instalaci nasunout.
Následně ještě nejsem rozhodnutej jakou cestou jít: Jednohmota + odpružená lamela (jednohmotu použitou např z 850R, 850, C70 do 98 a to použitou-pokud někdo má prosím ozvěte se)
Dvouhmota(takto je sériově na autě) a neodpružená lamela
Přítlačák nejspíš Sachs performance v obou případech(nebo má někdo lepší variantu cena/výkon)
Plánuju se dostat přibližně na 400 450 Nm
Následně mě bude čekat odvoz převodovky k panu Patočkovi, kontrola ozubení, ložisek a instalace Quaife svoru.
P.S. Prosba, měl by někdo rozpěru do motoru pro zavěšení motoru na půjčení. Plánuju jí vyrobit ale pokud se někomu válí doma byl by za nějakou odměnu jí půjčit budu moc rád

Video návod od Roberta :