Zaplnil som prázdne miesto...

To je asi daň. Máš možno menej času ale máš novšie autá. A tie Tvoje sú fakt super. Prajem Ti.PINĎABC píše:Staráš se fakt na výbornou a já nemám čas ani vysát.
Basstl píše:Můžu se zeptat, co používáš za přípravky?
Myslím, že si v 80ce za víc jak jáIgorS píše:To je asi daň. Máš možno menej času ale máš novšie autá. A tie Tvoje sú fakt super. Prajem Ti.PINĎABC píše:Staráš se fakt na výbornou a já nemám čas ani vysát.![]()
Ja mám asi viac času, ale na novšie autá zase nemám![]()
Ďakujem.
Hm, to asi nie. Museli by sme to nejak spočítať. Počiatočné náklady na nákup S80 som ale nemal. Získal som ju ako barter - ako protihodnotu. Myslím, že každý, keď si sumarizuje, koľko postupne do auta investuje by bol čiastočne v šoku. Česť pripraveným a výnimkám, ktorí to vedia. Veľa ľudí ešte po kúpe ok auta, ešte sypú peniaze do neho aj vtedy, keď to nie je nevyhnutné pre jeho prevádzku. U mňa je to spojené aj s koníčkom, dokázať to urobiť sám, zdolať nejakú technicko-mechanicko-elektronickú výzvu a robiť niečo rukami a hlavou, kde treba istú dávku zručnosti.PINĎABC píše:Myslím, že si v 80ce za víc jak já![]()
jinak máš pravdu, všechno je za něco
vaclavjohn píše:Ahoj, jaký přípravek na ty plasty byl použit? Vypadá to pěkně
labanos píše:Taky by mě zajímalo čím se černily plasty?
Našiel som:IgorS píše:Nemám už pôvodný obal. Vydržalo mi to asi dva roky, ale potom čo som čiernil s tým S80, teraz S60 a zo zvyškom nedávno znova ešte aj S80 som to všetko minul a prázdne zahodil. Bol to nejaký taliansky výrobok na nárazníky ale malo to vlastnosti ako tekutá guma. Budem musieť pozrieť v objednávkach z pred dvoch rokov ako sa to volalo.
Taky jsem teď měřil. Naměřili jsme rozmezí 0,02-0,04 mm.Robo3220 píše:Koľko si nameral hádzanie ?
Ja na svojom mám 3 kotúče do 0,04 mm a jeden do 0,015 mm.
Myslím že hranica je práve tých 0,04 keď sa nemýlim.
Uživatelé procházející toto fórum: JendaSL