Ano, to jsou oni. Bez úpravy ŘJ to ale nepůjde, jinak ti vyhodí chybu. Plus musíš, abys dosáhl požadovaného průtoku, zvednout tlak paliva na +- 4 bary, jinak je to úprava k ničemu. Standardně je tlak, pokud je originální regulátor a potrubí v pořádku, na 3 barech.
Ahoj. Se zelenyma vstrikama problem nebyl. Problem byl az s 550cc. Bosch je nedela a kdyz jo tak delka na nase kary nesedi. I svorkovnice jsou jine ale daji se koupit redukce
Díky Petře.
Já zapomněl že jsi vstřiky měnil 2x.
Mě budou bohatě stačit zelený + asi pujdu cestou ke komponentům z dvojkovýho eRka - vstřiky, svody, turbo K24.
Plánovanej výkon 300 - 350k mi bude bohatě stačit.
Jednou bych chtěl víc, ale na to budu potřebovat AWD, nebo zadohrab a hlavně manuál.
Basstl píše:Díky Petře.
Mě budou bohatě stačit zelený + asi pujdu cestou ke komponentům z dvojkovýho eRka - vstřiky, svody, turbo K24.
Jednou bych chtěl víc, ale na to budu potřebovat AWD, nebo zadohrab a hlavně manuál.
K24 je hodne dobra...budes spokojenej. Zelene vstriky budou urcite stacit. I ja tenkrat pouzil z S60R. Pokud finance dovoli tak bych chtel pristi rok jit do Samosvoru. A pak uz hotovo....pujde se na vnitrek.
Chtel bych dat sloupky do carbonu...hdrografika. Sehnat sedacky z S70R nebo nechat udelat u calounika....povymenovat spinace ktere jsou uz opotrebovane atd......)
Fíla píše:Ano, to jsou oni. Bez úpravy ŘJ to ale nepůjde, jinak ti vyhodí chybu. Plus musíš, abys dosáhl požadovaného průtoku, zvednout tlak paliva na +- 4 bary, jinak je to úprava k ničemu. Standardně je tlak, pokud je originální regulátor a potrubí v pořádku, na 3 barech.
Regulátor je ale na pevno na liště ne ? já mám zeelný, uprava softu proběhla, ale jinak jsem mechanicky s tlakem nic nedělal ?
Fíla píše:Ano, to jsou oni. Bez úpravy ŘJ to ale nepůjde, jinak ti vyhodí chybu. Plus musíš, abys dosáhl požadovaného průtoku, zvednout tlak paliva na +- 4 bary, jinak je to úprava k ničemu. Standardně je tlak, pokud je originální regulátor a potrubí v pořádku, na 3 barech.
Regulátor je ale na pevno na liště ne ? já mám zeelný, uprava softu proběhla, ale jinak jsem mechanicky s tlakem nic nedělal ?
Ty mas ME7 tudiz uz mas pozadovany tlak tusim 3.8 bar jako s60r. Rozdil v tlaku je mezi verzema s plyn. lankem a el klapkou.
Spis by me zajimalo zda je potreba u aut s 3bar ten tlak opravdu zvysovat? treba ARD mi vylozene napsalo, ze k zelenym vstrikum neni treba tlak zvedat.
Petr.Gric ty mas predpokladam taky stale puvodni regulator s 3 bar?
Kluci a nejde to jinde? já mám na Auto Kelly subjektivní pifku za jejich cenovou politiku - na just Auto Kelly ignoruju.
Chápu, že si to můžou pochvalovat servisy díky včasnýmu dodání a množstevním slevám, ale co jsem tak koukal
kámošovi v servise pod ruku, když vyplňoval dodáky - co se cen týče, žádná sláva ani pro dlouholeté odběratele
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Ejdou Rotacak píše:Kluci a nejde to jinde? já mám na Auto Kelly subjektivní pifku za jejich cenovou politiku - na just Auto Kelly ignoruju.
Chápu, že si to můžou pochvalovat servisy díky včasnýmu dodání a množstevním slevám, ale co jsem tak koukal
kámošovi v servise pod ruku, když vyplňoval dodáky - co se cen týče, žádná sláva ani pro dlouholeté odběratele
Ja měl myslim za nějakých 1200kč cca kus. S dph.
A prave mě taky ARD říkali že s tlakem neni třeba hýbat.
Proto jsem se pozastavil nad textem výše . Ale ja už mam novější jednotku no.
majty píše:
Spis by me zajimalo zda je potreba u aut s 3bar ten tlak opravdu zvysovat? treba ARD mi vylozene napsalo, ze k zelenym vstrikum neni treba tlak zvedat.
Petr.Gric ty mas predpokladam taky stale puvodni regulator s 3 bar?
Pokud vím, tak Petr má jiný čerpadlo i regulátor tlaku.
majkls70 píše:Ja měl myslim za nějakých 1200kč cca kus. S dph.
A prave mě taky ARD říkali že s tlakem neni třeba hýbat.
Proto jsem se pozastavil nad textem výše . Ale ja už mam novější jednotku no.
Mozna to bude tim, ze na ty maily od ARD pry odpovida jeho manzelka
[/quote]
Pokud vím, tak Petr má jiný čerpadlo i regulátor tlaku.[/quote]
Ma jen jinou pumpu. A ta dava taky 3bar. A myslim ze by musel mit jinou palivovou lištu aby tam šel regulator . Ja ho totiž doma mám a nejde tam
Ahoj, prosím neberte mě jako kverulanta, nebo nedejbože nepřejícího, ale má to smysl? Jednou jsem byl svezen V70R asi s 350ps a nabyl jsem jasného dojmu, že to auto na to nemá, že primárně bylo postaveno na něco úplně jiného. A to na autě bylo mnoho jiných úprav. Nebylo by lepší koupit např. slušnou 550i, nebo M5? Nebo co Vás k tomu vede, vždyť v první zatáčce si Vás stejně někdo s fábií RS namaže. Když jsme zkoušeli to V70 jeli jsme kus za Libercem z Raspenavy na sedlo (mrkněte na google), je tam pár pěkných zatáček a doslova nás smázl chlapec s Megane RS, který nám pak říkal o kolik byl rychlejší..
Tak mi k tomu něco pěkného povězte...
P.s.: prodal jsem S60 T6 Polestar, protože mi zbyly poslední 2 body ... tak mě neberte prosím jako nějakého kazi.uka. Jen kdybych se chtěl opájet rychlostí a zážitky, koukal bych jinam, i když třeba na stejně stará auta. Díky Dan
A nebo bych si mohl koupit letadlo a smát se tomu méganu ze zhora... Ne opravdu ne.
Nechci z toho dělat závoďák na okruhy, jen mám rád svoje auta vyladěný k obrazu svému a protože mám rád Volva, tak ladím a upravuju Volva...
Basstl píše:A nebo bych si mohl koupit letadlo a smát se tomu méganu ze zhora... Ne opravdu ne.
Nechci z toho dělat závoďák na okruhy, jen mám rád svoje auta vyladěný k obrazu svému a protože mám rád Volva, tak ladím a upravuju Volva...
Jasně, já to jen chtěl slyšet.
Aktuálně jezdím XC70 D4 a dospěl jsem do stádia jízdy na pohodu a když mě vezme oktávka s okouřeným nárazníkem ... jen se pousměju. Ale lákalo by mě něco malého hbitého, benzínového, a nebo Z4 s V8..... tak třeba jednou.
Tak to shrnu, ať se podaří doladit k obrazu Tvému a ať to jezdí!!! D.
Na druhou stranu - tebou zmíněná trasa. Myslím, že tam by byla proti malýmu, nadupanýmu hothatchi v nesnázích i tebou navrhovaná M5/550i.
A to nejdůležitější, jak napsal Basstl a jak sám nejlépe víš, když ho miluješ, není co řešit. Když si s těma našema kombíkama pořádně
pohrajeme, i dnes na dálnici zatopí většině novejch (jakože sportovních) 4-hrnků
OT: co jsem porovnával na YT časy akcelerací 100-160km nejnovější V90 ?T5? v Polestaru s časama chlapů odsud z fóra, tak jsem se musel
pousmát. V90 Polestar potřebovala asi 11 sekund, někteří tu mají rakety s časy startujícími asi na 5,4 sec (já po chipu a po pár úpravách
zatím 7,4 sec). Tož to nejni nejhorší
Na druhou stranu - tebou zmíněná trasa. Myslím, že tam by byla proti malýmu, nadupanýmu hothatchi v nesnázích i tebou navrhovaná M5/550i.
A to nejdůležitější, jak napsal Basstl a jak sám nejlépe víš, když ho miluješ, není co řešit. Když si s těma našema kombíkama pořádně
pohrajeme, i dnes na dálnici zatopí většině novejch (jakože sportovních) 4-hrnků
OT: co jsem porovnával na YT časy akcelerací 100-160km nejnovější V90 ?T5? v Polestaru s časama chlapů odsud z fóra, tak jsem se musel
pousmát. V90 Polestar potřebovala asi 11 sekund, někteří tu mají rakety s časy startujícími asi na 5,4 sec (já po chipu a po pár úpravách
zatím 7,4 sec). Tož to nejni nejhorší
Jasně, myslím, že si rozumíme a všichni víme, o čem se bavíme.... musím se usmívat, když si vzpomenu na dávné časy s 850T5 atd ....
Je to fajn a moc příjemné, všechna Volva jsem měl moc rád, všechna si pamatuji ...
Ahoj, prosím neberte mě jako kverulanta, nebo nedejbože nepřejícího, ale má to smysl? Jednou jsem byl svezen V70R asi s 350ps a nabyl jsem jasného dojmu, že to auto na to nemá, že primárně bylo postaveno na něco úplně jiného. A to na autě bylo mnoho jiných úprav. Nebylo by lepší koupit např. slušnou 550i, nebo M5? Nebo co Vás k tomu vede, vždyť v první zatáčce si Vás stejně někdo s fábií RS namaže. Když jsme zkoušeli to V70 jeli jsme kus za Libercem z Raspenavy na sedlo (mrkněte na google), je tam pár pěkných zatáček a doslova nás smázl chlapec s Megane RS, který nám pak říkal o kolik byl rychlejší..
Tak mi k tomu něco pěkného povězte...
P.s.: prodal jsem S60 T6 Polestar, protože mi zbyly poslední 2 body ... tak mě neberte prosím jako nějakého kazi.uka. Jen kdybych se chtěl opájet rychlostí a zážitky, koukal bych jinam, i když třeba na stejně stará auta. Díky Dan
No asi k tomu dodám nasledujici.... co se tyče M5 a M3 tak bajlady na servis jsou i dost vyšši. Ono kazdych 60tis delat uložení spodku a tak dal neni idealni. A aby si koupil hezky naladenou M3 nebo M5 tak to je cenovka okolo 500 a výš.
Mam jeste naladenou Audi S3 na 350 koni. Momentalne teda motor po cely dílně. Je to taky pěkný, funguje to ale volvo ma prostě svoje kouzlo. A nespleteš si ho na parkovišti s jinym autem. Ja mám C70 na 225 / 40 r18 plus pružiny a vzpěry a nechova se zle. Chtelo by to ještě stabilizatory.
Ostatně nevím jake jiné auto bych si koupil do 150tis s tim aby to melo okolo 300koní a nebyla to nafta f chipu
2.4. jde auto k p. Patočkovi pod kudlu. Vzhledem k tomu, že bude probíhat repas motoru, tak rovnou objednám ty zelené vstřiky,
které mi postnul za výhodnou cenu Majty viz. https://mlparts.cz/vstrikovaci-ventil-bosch-0280155968
Jedná se o typ Vstřikovací ventil BOSCH 0 280 155 968. Je možné ho zastavět do motoru B5254 T2 MY 2007?
V autě je oproti sérii 16T HPT Turbo, IC do88 Big Pack včetně trubek, vejfuk z V7ORII
a zatím pořád jen SW ARD stage 2 původně naladěný na sériovou V70 II 2.5T AWD bez žádných úprav. (
Když Pavel chip připravoval, tak ještě nebyly vyměněny výkonnostní komponenty.)
Když budu brát zelené vstřiky, nemám rovnou objednat i výkonnější palivovou pumpu?
S výkonem nepůjdu přes cca 280HP - Fíla se Zajsoftem mě odradili. Byl by nutný hrubý zásah do motoru
a kovokeramická lamela, se sportovní spojkou jezdit nechci.