Existuje něco, co opotřebení destiček nějak oznámí?
Čekal jsem, že auto za 1,5MEGA by to mít mohlo
Jako nemůžu si stěžovat, na jedny kotouče a destičky (vzadu jsou ještě dobré) jsem na předku najel 120tis km, ale mě se ty kotouče zdály ještě docela v pohoraolsa píše:Bohužel novější auta nic takového nemají, ani V70II už ničím takovým nedisponuje. Počítá se s tím, že destičky se kontrolují při každé servisní prohlídce a když je potřeba tak se vymění.
Ono při dnešních cenách kotoučů už asi ani nemá cenu měnit jenom destičky, ale mění se to komplet.
Neuděláš s tím nic, měl jsem to na všech autech, tedy krom posledního, ale to je automat. Na STK mi říkali, že je to tím, že málo brzdím, ale když jsem řekl, že brzda je nepřítelem jízdy, tak diskuze skončila.Romulusw píše:Mě by zase zajímalo, co dělat se zadníma kotoučema, který mě prostě reznou 10 mm od obvodu. Protože moc na brzdu nešlapu, tak se nestačí ten rez ošoupat, zčerná a je to hnusný. Na předku to není, tam to přeci jen brzdí větší silou. Mám tam kotouče 50 tis. a jsou sjeté tak 0,5mm.
Až budu mít tu V8 tak to žel Bohu bude automat, ale věřím, že i tak budu brzdit míň než většina "automatářů" a bude mi to reznout stejně.Ejdou Rotacak píše:jezdit s aftómatem... tam má řidič nohu na brzdě častěji
Máš rechtselap píše: Neuděláš s tím nic, ......
Pokud ti to vadí, můžeš měnit v podstatě nové kotouče co 2 roky, nebo se tam nedívej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé