http://www.super.cz/testy/13697-posledn ... volvo.html
Nikolivěk, šéfredaktora Carauta povečerech nedělámjarek.krizan píše:Nepsal jsi to ty pod pseudonymem ?tnemec píše:Super článek... podepsal bych každý písmeno...
Jinak samozřejmě souhlas.
Jarda S40 píše:Ale ne všechna!Sibr píše:Poslední Volvo, poslední Volvo víte cooo jdu si svoje "Volva" polepit nálepkama Ford!![]()
![]()
Asi jako ostatní čínské zboží. Zpočátku s nadšením z ceny, potom zákazníci vystřízliví a začnou shánět staré dobré značky evropské, ale ony již nebudou. Nebo budou, ale pod vedením číňanů. Takže budou vlastně čínské, budou se hodně kupovat i prodávat, pač budou rychle odcházet. Stát bude spokejen, páč bude hodně DPH, číňani budou spokojení, obchodníci budou spokojení a zákazníci budou nasr..., ale bude jim to prd platné. Aerovky a ani 240 již nebudou na skladechDeshi píše:hmm, na tom něco bude![]()
jsem zvědav, jak se budou prodávat čnská auta, až se sem dostanou na trh![]()
budou levná a mizerná
To je zbytečné vyhazování peněz - nevěřil bys, kolik lidí si koupí v Globusu vodovodní pákové baterie se zárukou 5 let a po 2 letech, když je potřeba reklamovat, tak nenajdou záručák.strycf píše:Nejdůmyslnější výrobci pak optimalizují životnost zboží těsně za hranici záruky.Např.boty Baťa a jiná verbež.
Já to řešil jinak... hrál jsem jejich hru. Koupil jsem v OBI hadici ke sprše, u níž jsem měl empiricky zjištěno, že se samozlikviduje po dvou letech. Pečlivě jsem uschoval účtenky a už šestým rokem mám stále novou hadiciJarda S40 píše:To je zbytečné vyhazování peněz - nevěřil bys, kolik lidí si koupí v Globusu vodovodní pákové baterie se zárukou 5 let a po 2 letech, když je potřeba reklamovat, tak nenajdou záručák.strycf píše:Nejdůmyslnější výrobci pak optimalizují životnost zboží těsně za hranici záruky.Např.boty Baťa a jiná verbež.Takže koupěj novou a protože už tolik tratili, nemohou koupit přece kvalitní a raději zase koupěj v Globusu nějakej šmejd za 7 stovek, když je přece v akci. A potom se kruh uzavře
Ano, to je jediná možnost boje proti nim. Kámoši mají zbíječku z Hornbachu asi za 1500 kč a dělají totéž zhruba 2x do roka a maj jí také už asi 3 roky. Ale většina lidí v tom má bordel a účtenku potom nenajde, nebo tu reklamaci odkládá tak dlouho, až je po záruce (třeba se povedlo mětnemec píše:Já to řešil jinak... hrál jsem jejich hru. Koupil jsem v OBI hadici ke sprše, u níž jsem měl empiricky zjištěno, že se samozlikviduje po dvou letech. Pečlivě jsem uschoval účtenky a už šestým rokem mám stále novou hadiciJarda S40 píše:To je zbytečné vyhazování peněz - nevěřil bys, kolik lidí si koupí v Globusu vodovodní pákové baterie se zárukou 5 let a po 2 letech, když je potřeba reklamovat, tak nenajdou záručák.Takže koupěj novou a protože už tolik tratili, nemohou koupit přece kvalitní a raději zase koupěj v Globusu nějakej šmejd za 7 stovek, když je přece v akci. A potom se kruh uzavře
Za stále těch úvodních 250 Kč a nutnost jednou za dva roky si zajet cestou z práce 2 km do OBI pro novou
Tohle dělám se spořivou žárovkou, máme dvě a vydrežj tak rok, takže je neustále obměňuju. Je to něco levnýho, nějakej Kanlux nebo co ...tnemec píše:Já to řešil jinak... hrál jsem jejich hru. Koupil jsem v OBI hadici ke sprše, u níž jsem měl empiricky zjištěno, že se samozlikviduje po dvou letech. Pečlivě jsem uschoval účtenky a už šestým rokem mám stále novou hadiciJarda S40 píše:To je zbytečné vyhazování peněz - nevěřil bys, kolik lidí si koupí v Globusu vodovodní pákové baterie se zárukou 5 let a po 2 letech, když je potřeba reklamovat, tak nenajdou záručák.Takže koupěj novou a protože už tolik tratili, nemohou koupit přece kvalitní a raději zase koupěj v Globusu nějakej šmejd za 7 stovek, když je přece v akci. A potom se kruh uzavře
Za stále těch úvodních 250 Kč a nutnost jednou za dva roky si zajet cestou z práce 2 km do OBI pro novou
Podobnou zkušenost s důchodcem s popelníky místo brýlí mám taky. Stál předemnou v kopci na červenou a nějak zapomněl stát na brzdě...Raff píše:Tak tenhle test se mi čte dobře, já su po čtyřech měsících též spokojenJen mi přibyl včera cestou na letiště menší šrámek za typických okolností: na jedné dostatečně široké okresce proti mě jede favorit s párkem důchodců. Vidí velké auto a začnou se bát, aby je nevytlačilo ze silnice, takže reflexně zamíří do středu silnice kterej se ale s těma jejich dioptriema blbě odhaduje, že. Kupodivu i přes rozdíl výšky se zrcátko favorita nevejde pod zrcatko xc :? Odpadl mi sice jen ten znovunasaditelný kryt, ale je mírně naprasklý plastový prstenec zrcadla. Důchodce s půlitrama na očích se vysoukal o dvou berlích a vida lepší auto, měl hned historku, jak jsem jel rychle a nebezpečně. Ještě mlel něco o mojí pojistce, prevít, fakt vrchol nekritičnosti ... Tak jsem ho ve slušnosti umravnil
Doufám, že to neodnesl nějakým infarktem.
Uživatelé procházející toto fórum: karelvolvo