Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Je to Pemont Už jsme tam byli podruhé a vyhovuje hlavně tím, že má ideální polohu mezi centrem, jezerem a Mottolinem. Navíc je plocha napůl dlážděná a napůl zatravněná, takže se tam stan postaví úplně v pohodě. Hned vedle je ještě jeden kemp, ale podle mě Pemont vypadá líp...
Tak jsem do toho také praštil. Vlastně už podruhé, ale to je téma na jiné fórum... Ostatně Zdenda to tu už propálil v jiném topiku, takže veřejně děkuju za dar a za gratulace!
Koukám, že reakce se shodují s prohlášením mého syna, který hned po přezutí prohlásil, že ta stará kola byla lepší. Já sám nevím... Původní kombinace byla Satellite na zimu a Propus na léto, teď, po prodloužení ega o palec, je to Triton na zimu a Pegasus na léto
Odysseus jsou nádherná kola, sám jsem je plánoval pořídit, ale po zevrubném zkoumání fotek na netu jsem dospěl k názoru, že se k V70 I nehodí. Možná mě goldovo auto naživo přesvědčí o opaku