Už jsi ležel na vodní posteli? Tak přesně tak.xSam píše:Klobouk dolu, a jak se to prave chova s tema podlozkama?
Je zlatej.. O 6m vedle je ten sami v červené..cico píše:Drzim ti palce Ekky a obdivuju te a zdrave zavidim.
Jinak na te posledni fotce ten stribrny bavor vedle toho transportera
Jo někdy něco občas pěkného přivezou...cico píše:Vy tam mate celkem pekne kousky tak pozoruju.
Vypada to opravdu hezky. Agresivně ale na zadku dobrý.. 5cm podložka je sice moc ale dobrý. Ale na předek solonova podložka není moc dobrá volba.. A těch 5cm je fakt už moc.xSam píše:To jsem si myslel, to by chtelo asi vyladit tvrdsimi tlumici. Zvedani je maso a neni to jen tak. Ale drzim palce, mas fakt muj obdiv.
Přesně tak akorát já to měl na 4 vstriku a je volnej konektor. Prozatím jsem ho zafixoval tajrwpem aby neměl vuly a funguje to.Arkaz píše:To co si pisal ten nudzak a a chyba automatu sa stalo aj mne. Bola oxidacia na 5. Vstreku a zacal motor cukat potom vyhodil chybu a tym ze automat nemal od motora info o krutaku tak sa dal do nudzaku.
DikyMirek Kabát píše:Ekky píše:Tak už jezdíme snad už bez nouzaku.. Testujeme...![]()
Blahopřeju!
Hlavně, že je vše už OK. Ale je to tedy divné co to cinkání mohlo být??? Hlavně ať konečně slouží.Ekky píše:Od převodovky? To přestalo. Dělalo to jen když byla v nouzaku.
Jesze není vše tak úplně ok.. Ještě tam nějaký mouchy a nedodelavky jsou.Jakub Svoboda píše:Hlavně, že je vše už OK. Ale je to tedy divné co to cinkání mohlo být??? Hlavně ať konečně slouží.Ekky píše:Od převodovky? To přestalo. Dělalo to jen když byla v nouzaku.
Uživatelé procházející toto fórum: Dural8, Google [Bot], Sadam, vityjan